-valec- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Öncelikle hepinize merhaba.Ultimayı bırakıp nbu oyuna geçmeyi düşündüm ve icraata geçtim archy online ı indirdim account da aldım fakat patchleri yaptıktan sonra login oldum tam oyunu açacakken hopp "Microsoft Visual C++ Runtime Error!!" bu çıktı karşıma her çalıştırışımda bunu çıkarıyo açıkçası daha oyunun yüzünü bile göremedim.Sizden ricam bu sorunu nasıl çözeceğim hakkında yardım ve önerileriniz.İlgilenirseniz sevinirim.İşletim sistemim win98[signature][hline]Valec Dianor the dread knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 MS Visual materyallerini indirmen lazım, ya da uğraşma WinXP kur.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-valec- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya visual materyallerini indridim aynı sorunu tekrar veriyoBu oyunu win98 de oynayan yokmu.Daha windowsu yeni kurdum direct x ten hertürlü şeyine kadar tamam ama oyun hala aynı sorunu veriyo.Üstelik oyunu kendi sitesinden indirdim.Silip tekrar kursam faydası olurmu acaba.[signature][hline]Valec Dianor the dread knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Sanmam faydası olacağına reinstallun. Ramin 512mb üzeriyse XP kullan bence.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eğer link çalışmazsa www.download.com dan Visual basic runtime library diye arat yükle...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar