drlanbn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Milattan oncesinden kalma laptopimdan kurtulmak isterken yaptigim arastirmalar dolar kurunun artmasi yuzunden fiyatlarin ucuklugunu farkettirdi. Ben de 2.el pc bakarken bu mbp yi gördüm. Diger pcler tabiki bu fiyata daha performansli ama 2.el olunca elimde kalicak diye korkuyorum. Ozellikleri: i5 2.30ghz 8gb ram Hd graphics 3000 128 ssd Tabi osx kullanma istegim de bunda etkili. Bir de son bir soru olarak bununla 26 fps bile olsa cs:go ve battlerite oynayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Oynayamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=WKct3RXxn4k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Ya gamer degilim, gamer olsam 26 fps cs go istemezdim. Sadece kafa dagitmak icin beceriksizligimle milleti kanser edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 alinmaz 2011 ne. 1970 model araba alinir mi gibi bir soru, fiyat da uygun degil bisey degil ha bi de satmayi dusunuyorsun sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar