Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni imperial sehri kuruyoruz,hemen ardindan guild.

Solar

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar eski hi'lalin bi 3km yukarisina yeni bir sehir insa etmekteyiz. Simdilik 10 citizenimiz var. En kisa zamanda shuttle koyacagiz. Sonra yeni bir guild kuracagiz. Katilmak isteyenler lutfen bu konuya oyun ici isimlerini yazarlarsa ben sizinle iletisim kurarim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyunu bırakırken SATTO'yu (hilal mayor'u) CHARDA'ya devrettim. Admin silinmesi konusunda bir bilgim yok ama EUCAU sen ben oyundayken R.I.P ten vede Hi'lal den yeni bir guild kurmak üzere ayrılmıştın dolayısı ile zaten hiçbir admin hakkın bulunmamaktadır R.I.P ve Hi'lal üzerinde. Sonuç olarak birilerini suçlamadan önce biraz daha düşünmeni tavsiye ederim.[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired)
swg: satto of eclipse (retired)
wow: revhas of warsong
Sosyal ağlarda paylaş

Henuz guild kurmayacagiz,malum shuttleimiz bile yok,simdi 15 citizen var,ne kadar cok olursa o kadar cabuk shuttle cikacagiz. Shuttle geldigi zaman guild kuracagiz. O yuzden simdlik eski guildinize devam etmeniz iyi olur,tek yapmaniz gereken sehrimize gelip ev koyup,onu declare edip,bana oy vermeniz.
Sosyal ağlarda paylaş

gelicek adam shuttlesız da gelir.

uzaklık sorun olur derseniz...

madem aktif oyunculardan kurulu bi şehir olucaksınız. şehir ilk başladığında hernangi bir starportun 2 km civarına kurarsınız. bu sayede git gel süresi max 4dk. olur. sonrasında 50 kişiye ulaşıldığında daha stratejik , güzel manzaralı bir yere , hemde de şehir kurma tecrübeniz artarak yerleşirsiniz.

hoş ben kurarken şehir planı park bahçelere kadar hazırdıda , o günleri görmek kısmet olmadı :)[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28
Hüsamettin Invul Tanker LvL 22

Sosyal ağlarda paylaş

Hi'lal Mining outposttan 5km uzaktaydı bike ile gidiş süresi 5dk civarı oluyodu... yani shuttle o kadarda önemli değil şehir sakinleri için... ama vendorlar filan için shuttle önemli tabi...[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired)
swg: satto of eclipse (retired)
wow: revhas of warsong
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler katılmak isterim. ama bi sorun var. ben daha önceden bir guilde üye olmuştum. ama bizim guild hall ile kurucu şerefsizlerden biri kaçıp gitti. yani nasil guildten ayrılacam bilmiyorum. başka bi yolu var mı bu işin?[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Plevne'den çıkmam diyor...
-----------------------------------------
Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler. şu anda formatlanan bilgisayarıma patchleri tekrar çekiyorum... hühühü :([signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Sosyal ağlarda paylaş

yaw bu /removeguild komutu işe yaramıyor. başka birşey yazıyormuyuz bununla birlikte. kurucu ben değilim ona göre[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Sosyal ağlarda paylaş

guildi kurmaya karar verdimki insanlar uzaklasmasin. Sanirim shuttlei 2haftaya kurabiliriz,holocronda her haftada bi oylama yapilir diyor,oyleyse 2haftada shuttle,3. haftada mission term atabiliriz demektir. Sonra cantina,med centerida kurdukmu alisveris haric sehirden uzaklasmadan grind yapabilirsiniz. Militia duzeninide kurdukmu gerisi kolay. Simdi isim secmeye calisiyoruz ama az kisi online :p
Sosyal ağlarda paylaş

Zephon Guildin adı ne olacak bide kimlerin guilde girecegini yazarmısın arkadas cevreme göre girmek istiyorum[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse
SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse
"Artisan - Shipw - Merchant"
EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye

[Bu mesaj ugurson tarafından 11 Şubat 2005 11:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...