Solar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Evet arkadaslar eski hi'lalin bi 3km yukarisina yeni bir sehir insa etmekteyiz. Simdilik 10 citizenimiz var. En kisa zamanda shuttle koyacagiz. Sonra yeni bir guild kuracagiz. Katilmak isteyenler lutfen bu konuya oyun ici isimlerini yazarlarsa ben sizinle iletisim kurarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 tabii rebel arkadaslarda gelip ev declare edip sehrimizin gelismesine yardimci olabilirlerki ileride buyuk savaslar yapacak imperial bulasiniz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 savasicak çok imperial var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 selam,bende yeni yeni başladım,novice rifle novice tka eves aenoza(imperial) yalnız ghost guildindeyim ama ayrılıp size katılmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hayırlı uğurlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ohh sonunda barınıcak bi yer buluyoruz tekrardan. ben eclipse char.ımı bırakıp bria serverına geçiyorum ama eclipseteki char.ımla da arada giricem, şehire ve eğer kabul edilirsem guild a üye olmak isterim.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ok bende giricem ama mümkünse zephon la karsilasmamak dilegi ile pek hos tanismadik :) [Bu mesaj ugurson tarafından 09 Şubat 2005 10:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ben oyunu bırakırken SATTO'yu (hilal mayor'u) CHARDA'ya devrettim. Admin silinmesi konusunda bir bilgim yok ama EUCAU sen ben oyundayken R.I.P ten vede Hi'lal den yeni bir guild kurmak üzere ayrılmıştın dolayısı ile zaten hiçbir admin hakkın bulunmamaktadır R.I.P ve Hi'lal üzerinde. Sonuç olarak birilerini suçlamadan önce biraz daha düşünmeni tavsiye ederim.[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 neyse burda karşılıklı atışmayı bırakalım. ama önemli bi konu olduğu için özel mesajdan açıklığa kavuşturmak lazım bu konuyu. yeni şehir ve guild hakkında konuşmaya devam...[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben accountumu CHARDA'ya verdim daha ne yapmam gerekirdi?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Henuz guild kurmayacagiz,malum shuttleimiz bile yok,simdi 15 citizen var,ne kadar cok olursa o kadar cabuk shuttle cikacagiz. Shuttle geldigi zaman guild kuracagiz. O yuzden simdlik eski guildinize devam etmeniz iyi olur,tek yapmaniz gereken sehrimize gelip ev koyup,onu declare edip,bana oy vermeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 15 kisiyle neden kurulmasın guild? daha önce başından böyle bir kaza geçmiş biri olarak söylüyorum. KONTROLSÜZ BÜYÜMEYİN. elinizde patlıyor.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Hüsamettin Invul Tanker LvL 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Dolu chef resiniz yok olabilir sonra.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yok o büyümeden değil benim salaklığımdan gitti... serverın en kral ahçısı olucaktık zamanında hey bee :([signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Hüsamettin Invul Tanker LvL 22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 shuttlesiz baslamayalim diyorum, hersey tam olsun,bi shuttle bi mission term,artik sehirden cikmaya gerek olmaz,boyle gruplanilabilecek bir yer olsun istiyorum.15kisi toplam altlarla yalniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aman abi shuttlesiz baslamayin shuttle sart lol..[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 gelicek adam shuttlesız da gelir. uzaklık sorun olur derseniz... madem aktif oyunculardan kurulu bi şehir olucaksınız. şehir ilk başladığında hernangi bir starportun 2 km civarına kurarsınız. bu sayede git gel süresi max 4dk. olur. sonrasında 50 kişiye ulaşıldığında daha stratejik , güzel manzaralı bir yere , hemde de şehir kurma tecrübeniz artarak yerleşirsiniz. hoş ben kurarken şehir planı park bahçelere kadar hazırdıda , o günleri görmek kısmet olmadı :)[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Hüsamettin Invul Tanker LvL 22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Hi'lal Mining outposttan 5km uzaktaydı bike ile gidiş süresi 5dk civarı oluyodu... yani shuttle o kadarda önemli değil şehir sakinleri için... ama vendorlar filan için shuttle önemli tabi...[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 HayIrlI olsun[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya beyler katılmak isterim. ama bi sorun var. ben daha önceden bir guilde üye olmuştum. ama bizim guild hall ile kurucu şerefsizlerden biri kaçıp gitti. yani nasil guildten ayrılacam bilmiyorum. başka bi yolu var mı bu işin?[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 /removeguild[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse - Force Academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 teşekkürler. şu anda formatlanan bilgisayarıma patchleri tekrar çekiyorum... hühühü :([signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yaw bu /removeguild komutu işe yaramıyor. başka birşey yazıyormuyuz bununla birlikte. kurucu ben değilim ona göre[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 guildi kurmaya karar verdimki insanlar uzaklasmasin. Sanirim shuttlei 2haftaya kurabiliriz,holocronda her haftada bi oylama yapilir diyor,oyleyse 2haftada shuttle,3. haftada mission term atabiliriz demektir. Sonra cantina,med centerida kurdukmu alisveris haric sehirden uzaklasmadan grind yapabilirsiniz. Militia duzeninide kurdukmu gerisi kolay. Simdi isim secmeye calisiyoruz ama az kisi online :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Zephon Guildin adı ne olacak bide kimlerin guilde girecegini yazarmısın arkadas cevreme göre girmek istiyorum[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse "Artisan - Shipw - Merchant" EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye [Bu mesaj ugurson tarafından 11 Şubat 2005 11:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar