Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkçe'yi Korumak

-007-

Öne çıkan mesajlar

örneğin muhtemelen burda da olabileceği gibi konular neden kilitlenir biliyo musun? birileri çıkar yanlış bi tarzla haklı da olsa tarzından dolayı yanlış bişeyler söyler

Konunun en başında bak bakalım ne demişim Bu konunun tartışılmış olduğunu biliyorum bu başlıktaki mesele bu değil burdaki mesele Hürriyet'in bununla ilgili bişey yapmış olması. Bunu gidip 2003 başlığına yazsam millet gidip Aramaya inan diyecek çünkü zaten gereksiz yüzlerce aynı başlıktan açılmış Kİ burası onların hiçbiriyle alakalı değil. Size bir link veriyorum isteyen girip tıklar istemeyen tıklamaz isteyen de buraya O LİNKLE ilgili yorum yazar. Bana iyi niyetle bir tavsiyen varsa özel mesaj atarsın ayar vermek için kasmamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

kasmaya gerek yok ki..

eski forumu uplarsan kim aramaya inan dicek..

dela'nın radyoda dediği gibi seni kendi haline bırakiym. gece gece çekemem gerçekten daha bugün 3 kişiyle başka bi konuyu tartıştım. yoruyosunuz beni[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 11 Şubat 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
kasmaya gerek yok ki..

eski forumu uplarsan kim aramaya inan dicek..

dela'nın radyoda dediği gibi seni kendi haline bırakiym. gece gece çekemem gerçekten daha bugün 3 kişiyle başka bi konuyu tartıştım. yoruyosunuz beni

İstediğin zaman istediğin şeyi tartışmaya hazırım da Konuyu şaşırma oldu mu

(konuyu kirletmekten başka bişey de yapamadık saol)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 11 Şubat 2005 01:22 tarihinde demiş ki:
007'de bir Amerikan filmi karakteri.
NEDEN MIT AJANI MAHMUT KOYMUYORSUN NICKINI ? HA ? NEDEN ?

lol.. amerikan değil ingiliz..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

burdaki herkesin nickine laf et.
herkesin yabancı %90.. TÜRKÇELEŞELİM BEYLER. Ahmet_Yalnızkalp koyucam ben nickimi.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 11 Şubat 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 11 Şubat 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 11 Şubat 2005 01:25 tarihinde demiş ki:
herkesin yabancı %90.. TÜRKÇELEŞELİM BEYLER. Ahmet_Yalnızkalp koyucam ben nickimi.

üstüme alınmıyorum ana düşünceyi anlayamamışsın bidaha değiştir bence mesajı tekrar cevap veriyim?
Sosyal ağlarda paylaş

türkçeyi korumak !!!

klavyeler, türkçeye has yazı karakterleri ..

bunlar neden bugün gündeme geliyor peki bu işi başından kaçırmamış mıyız?

vaktiyle konulması gereken standartlar v.s. konulmamış, yapılması gerekenler yapılmamış !!!

gene bir "oldu bitti" konusuyla ilgili çok da tutarlı olmayan yorumlar var.

örn:
gecekondular için yapılcak fazla bişe yok . milyonlarca insan yaşıyor bir realite . yani ama tasvip etmiyorum tapu dağıtılmasına karşıyım v.s. . boş konuşmaktansa çözüm üretmek lazımdır .
evet işte ---- bir sürü ucuza apart dairesi yaparsın bu hükümetin yapmaya çalıştığı gibi ---------- işte bu çözümdür.

bu da çok geç kalmış bi hadise.
burada da ister istemez hürriyete destek verirsiniz ancak mesele dünün eksiklerini yedikleri kapamak değil ! geleceğe dair işler yapmaktır. yoksa yarın, bugünü atladığımızı söylerler.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

burda kendini yırtanlar sanki çok mu çaba harcıyo..

nesini editlicem artık bunun. üstüne alın diye yazdım[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

said:
demirbilek2, 11 Şubat 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
hic bir sey icin gec degil, zararin neresinden donersen kardir ;)

batağa saplanmışız simit atan yok. çıkarsın daha bekle. dönersin zarardan. herşey için çok geç.buarada burda türkçe için kendini yırtanların normalde ingilizceden uyarlanmış kelimeler kullanmasını şiddetle kınıyorum öyleyse.. [signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 11 Şubat 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 11 Şubat 2005 01:25 tarihinde demiş ki:
herkesin yabancı %90.. TÜRKÇELEŞELİM BEYLER. Ahmet_Yalnızkalp koyucam ben nickimi.

burda kendini yırtanlar sanki çok mu çaba harcıyo..

nesini editlicem artık bunun. üstüne alın diye yazdım

Madem cevap istiyosun al sana cevap
ben kimsenin nickine laf etmiyorum; zaten dil korumak da Türkçe nick almakla olmaz. Türkçe nick alıp babs ok res pls dersen istediğin kadar Türkçe nick al 1 adım gitmezsin.
(sözüm düşüncene)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 11 Şubat 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
said:
demirbilek2, 11 Şubat 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
hic bir sey icin gec degil, zararin neresinden donersen kardir ;)

batağa saplanmışız simit atan yok. çıkarsın daha bekle. dönersin zarardan. herşey için çok geç.buarada burda türkçe için kendini yırtanların normalde ingilizceden uyarlanmış kelimeler kullanmasını şiddetle kınıyorum öyleyse..

Birileri hakkında bişeyler söyleyeceksen o konuda o kişilerden daha iyi bi seviyede olman gerekir. Türkçe'yi seven koruyan bi insansan eleştirin kabul edilebilir, değilsen zaten mantıksızdır.[signature][hline]Atam izindeyiz!
Sosyal ağlarda paylaş

son msjımdır bu topice.

benim ne kadar koruduğumu nerden biliyosun? bu 1
bilip bilmeden niye konuşuyosun bu 2
boş boş tartışıyosun dediklerinin arkasında kıvırmadan duramıyosun bu 3
hadi sana kendi kendine iyi türkçeler biz aquila'yla herkesi örgütleyip globalleşip yobazlaşıcaz. ahanda bu da 4[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 11 Şubat 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
son msjımdır bu topice.

benim ne kadar koruduğumu nerden biliyosun? bu 1

yazındaki tek düşünce ürününe kendi sözlerinle cevap veriyim o zaman

said:

dönersin zarardan. herşey için çok geç.buarada burda türkçe için kendini yırtanların normalde ingilizceden uyarlanmış kelimeler kullanmasını şiddetle kınıyorum öyleyse..

her şey ortada işte ne diyim çelişkilerinle iyi globalleşmeler[signature][hline]Atam izindeyiz!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...