Eraqrest Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Drake'i direk hanzo yapmışlar ya bağrı açık, 10 tane de zincir asmış :D Ayrıca Blade de başlarda Emrah bakışları atıyor sanki, kaşlar kalkık falan..[signature][hline]Ee nolcak şimdi?
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 dracula kronun onde gideni olmus wesley yaslanmis hannibal king ayri bi bomba, abuk subuk bi karakter abigail miydi, o da cok kasintiydi; ipod-powerbook kullanmasiyla takdirimizi kazandi gerci. bunlarin disinda, kismen bunlar yuzunden de tabii ki, film cok kotuydu. bence blade fiziksel yapi olarak max hannibal king kadar kasli olmali, en az onun kadar agility kasabilmelidir. matrix reloaded da morpheus ne kadar hantal gozukuyosa, snipes da burda oyleydi malesef ..[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Slat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Dralnu wesley snipes zaten daha kaslı hannibaldan..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Kaslı da hantal ama cidden. O vücutla çok hızlı hareket ediyor. Hannibalın vücudu daha uygun hızlı hareket etmeye bence[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yaaa gitme fırsatım olmadı deli olcam şu iki hafta hayvan gibi sınavlar ya offff[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Hannibalin vucudu daha uygun ama bi koyuşta yere iki seksen uzanior[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 seni gidi atla düzüşen kaltak lol[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya ben birşey soracam ama pek ilgisi olmayacak. İkinci filmi yeniz izledim de ilk filmdeki zenci kız nereye gitti? whistler ölmüştü nasıl geri geldi ben anlayamadım.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 müzikleri süfer, film biraz geyik : ) ayrıca whistlerin ölmesine karşıyız. whistler'lar ölmesin kampanyası!
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 film çok dandikti ama be hikaye çok kopuktu ordan oraya atlıyordu sen konu şöyle olcak derken adam o konuyu övüyo övüyo sonra arka plana atıp baska bişeye odaklanıyo . sevemedim ben ı ıh ...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu boşver, blade aksiyonu var mı var.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Peki soruma cveap?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya senın soruna cevap şöyle dediiim gibi filmin konusu cok sacma blade de konu onceye baglanmıyo nedense hıc bı zmn hep sadece o fılm ıcın konu ıslenıyo . whistler ı 2. filmde hesabta bi sıvıyla dolu bı kabınde yasattı wampırler. bu 3. filmde whistler ölüyo. piyasada action filmi cok blade 1 in tadını hiç bi serisi vermiyo. Blade 1 rlz..[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 2 fena deildi ama haklısın 1 çok güzeldi. Açıkçası ben bunlardan hiçbirini bi hafta evvele kadar izlemedim ancak geçtiğimiz pazar günü Kanaltürk blade I 'i verdi izledim oha bu ne dedim ve direk ikniciyi indirip izledim. Bence ikide güzeldi de dediğin gibi hikaye boşluğu var gibi ya o zenci kız nerde kardeşim?? Hani buna yeni serum yapacaktı susuzluğunu daha iyi gidermesi için? Neyse şimdide 3.yü indiriyorum bakalım o nasıl gerçi burdaki yazıları okudum sen pek övmemişsin soulcube ama gene de bi izleyeyim.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 en kopuk senaryoya sahip olan bence o yaramaz ama merak dersen izle derim.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
alante Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 O zenci kız vampirciliği bırakmış evlenip çoluk çocuğa karışmış.:) Blade sadece o bölüme odaklandığı için, yeni kız filan bulması lazım her bölümde o yüzden zenci kız yok. James Bond'un yüz bin tane kızla gönül eğlendirmesi gibi.[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse - Force Academy
Öne çıkan mesajlar