Creel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: karpuz, 04 Şubat 2005 21:29 tarihinde demiş ki: Sen adını yazdırıp lan party'ye gelmedin. İzlemem programını. hehe :) güzel bi protesto :) başka neleri tanitican? online gaming le ilgili bi olay olcakmi :) aslidna online gaminge girsen basli basina bi program yapar ya[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 oldu silencer le bronx çıksınlar Online Gaming Ateşi diye bi program olsun hatta kapı$sınlar :d nebula fanatikleri ile corbeau fanatikleri gelsinler ahah bak bu güzel olurdu[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Dota-Uo(gerçi salla bunu çok eski)-WoW-DAoC-Cs:Source bunlardan bahsedecek misin? Online gaming için idealler.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Tebrikler. Şöyle bir şey yapsan programın içeriğinde mesela ödüllü yarışmalar. TR'de ilk olucağı için deli gibi rating yapar.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 uyduda cıkıyo mu. cıkıyosa kacırmayız. bu arada ikizin sana cok benziyor (roflmao). saclar sakallar aynı yapmısınız. (guzel sacmalarım)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 eheue harbi ikizi varmış adamın yanlız geyik sandım başka . hoş ne diyim eheh ilginç olucak pazzartesi izliyim bi bakalım[signature][hline]ÆææÆ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 soldaki :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bizim s33 de hiç bişey yok ya ? herkes nası izliyo[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 fox kids'i ara. 8'den sonra teknoloji kanalı[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yeni gördüm ben topici. uyduda çıkıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yok sadece kablodaymış. pöh ben izleyemeyeceyeyim ama benden bahsedersin artık 40 yıllık dostuz şurda[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Birşey yazın yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 eheh ikiz war ya eet :) arkadaslar ben yorumlarinizi ileticem bi zat ödüllü yarismalar zaten olucak ama daha erken kanal yeni acildi bi suru eksik vs.. war zamanla toparlancak seyler bunlar ama turnuvalar hem pc hemde ps2 dalinda olucak pc oyun tanitimlari su an icin hergun yok ama oda olucak tşkler desteginiz icin :) bu arada o lan party olayina gelemedim evde net kapali idi kaçirdim :((( bilsem gelmezmiydim bre :///[signature][hline]imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 a birde bizim tc binasii taaaaaa insanligin unuttugu bir yerde oldugu icin bu hava kosullarinda cok zorlaniyoruz gidis olsun gelis olsun bazen aksiyabilior program bunuda solemeden edemiiyicem bide o oyun oynadigim monitor warya ilerde bi tv war yemin ederim ufacik hiç bisi goremiorum oyun oynarken oda buyusun daha ii oynayip kor olmadan sunucaz artık insalla :) :p[signature][hline]imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 başarılı olman dileğiyle :) dota'dan bahset bi programında hatta en gr@l dotacı nameless'dır de :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 valla bilmiyorumda o kapani$ sayfasimidir nedir tam iki hoduk yani canli yayinda bi kufur etmeidkleri kaliyo cogu zaman onun disinda cogu seyede yuvarlak cevaplar veriyolar bi netlik kazandiramiyolar[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hayirli olsun,izlicem vakit buldukça.[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hadi ya sen olduğunu bilmiyodum süper.. Çok sevindim ben teknoloji kanalı sesli olduğundan beri izliyorum çoğu programı.. (hayranın gibi bişey oluyorum yane..) Tebrikler..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L insight, bi tarihte demiş ki: veyada madalya alınca madalyamı takıyolar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Güzel program tebrik ederiz.Bu arada Burnout nitrosuz oynanmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tebrikler de biz de izleyebilseydik keşke, digiturkten izlemeyi becerebilmiş yok mu şimdi :) başarılar dilerim, nice yayınlara :P[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Umarım başarılı olursun..[signature][hline]Sen orada aya a$ık ben burada yalnız!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Tüh ulan unuttum yine be kahretsin yarın izlerim artık[signature][hline]ÆææÆ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 orda wow oynarsaniz eger bari bi powermac de falan oynayin da izleyiciler bilgisayar gorsun :P dual 30" cinema display de oynadiiniz oyunu da, yapicaginiz tanitimi da insanlar konuya dikkat etmeden sevecektir ehae[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tebrik ederim teknoloji kanalını şans eseri keşfettim totalde 2 dakika falan izledim henüz, gecenin bi vakti zaplarken 3d animasyon veren bi kanal görünce şaşırmıştım baya ehehe.bi ara üşenmezsem odamdaki televizyona kaydedicem kanalı :D[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hayırlı olsun yeni işin :p[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tebrikler[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar