egemenbeyfendi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 250 ,285 veya barajı aşınca fiyatıda çok abartılı olmayan bir özel ünüverste bilyormusunuz.Veya hangilerini öneriyosunuz?[signature][hline]egemenbeyfendi
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Üniversite olucak ünüverste değil[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
wook Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 beykent diye duydum....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:wook[cVk]
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Kıbrıs Akdeniz Üniv e beklerim seni .. Burssuz sanirim 6-7 milyar olmalı. bir de ham olarak 200 puan ı geçince %25 burs kazanıyon Eğeger 210 u geçersen ham puanda %50 burs kazaniyorsun Bir de bazı bölümlere verilen burs sayisindan az kişi başvurursa 250 puanla bile burslu gidebilirsin :) bekliyorum senide .. ben gidiyorum .. ueahaueahea[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
micha Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 istanbul ticaret. senede 7 milyar. fakat lise gibi bir okul .2 tane kampusu var .1 tanesi eminonu digeri uskudar.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Udinen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 üniversite kurumu ayaklar altında artık :( . Seçmece karpuz gibi her köşeye özel "ünüverste" konuyor. "Ünüversteli" ama boş kafalı bir nesil yetişiyor.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 tmm beyler arkadaş yapmış bir hata düzgünce devam edelim benimde buna ihtiyacım var. fiyatlar ne durumda biri örnek olarak verebilirmi?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 buyrun yeditepeye alalım sizi. mühendislik dı$ındakiler 6600$ dı bu sene.ama zam yapılmı$ diolar.yeni fiyatlar ne olur bilemicem. di$çilik 12bin$'dı. mühendislikler di$çilik kadar olmasa da yine biraz vardır diye biliyorum.ama eger yeditepe'yi dü$ünürsen (ki tavsiye ederim,her ne kadar dı$ardan imajı kötü olsa da..) bi kaç arkada$a sorarım.
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 en iyisi bilgi 20bin$ :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bilgi güzel bir üniverste ben memnunum. Arkadaşım kadir hasta okuyor , takma adı üniverstenin kurtlar vadisi , anlayın yani :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Zincirim biraz kopuk , rahatsızlık verirsem hoş görülsün :)
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bende Kadir Has da okuyorum ama böyle bişeyi ilkkez duyuyorum biraz açıklayabilirmisin? Kantinde Kral TV fln deseler takma adına ok derim ama?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Kadir Has ne kadar?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ben toplam 7k $ veriyorum ama girdiğin seneye göre ödediğin fiyat değişiyo 2004 girişlilere daha pahalı örneğin[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Vodan hangi bölümde olduğunuda yazsaydın =? Mesela İşletme ile Bilg. Müh. arasında ne gibi fark var?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 He pardon. Mühendislikteyim ben. İktisadi ve idari bilimler fak. fln daha ucuz fiyatlar sitede yazıyodur www.khas.edu.tr benim zamanımda müh 7 bin işletme 5,5 bin dolardı galiba[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yardımın için çok saol siteye bakıorum şimdi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Kadir Has ücretler; 2004 - 2005 ders yılında öğretim ücreti Fen-Edebiyat Fakültesi için 6.000 ABD Doları, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 6.000 ABD Doları Mühendislik Fakültesi için 7.000 ABD Doları, Hukuk Fakültesi için 6.000 ABD Doları, İletişim Fakültesi için 6.000 ABD Doları, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu için 4.000 ABD Doları, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu için 2.000 ABD Doları, Güzel Sanatlar Fakültesi için 7.000 ABD Doları, İngilizce Hazırlık Sınıfları için 5.000 ABD Doları Karşılığı Türk Lirasıdır. Bu ücrete %8 KDV dahil değildir. Öğretim ücreti ödeme 1/4 'i peşin kalan 6 taksitte alınır. 1.yarıyıl TC merkez Bankası döviz kuru üzerinden hesaplanacak ve sabitlenecektir. 2.yarıyılın başında değişen kurlara göre gözden geçirilecek. Ancak artış ya da azaltılış %10'un üzerinde olmayacaktır Yazayım dedim belki birinin işine yarar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade
egemenbeyfendi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Arkadaşlar yazım yanlışlarıyla falan dalga geçip ukalalık yapmayın bilgisi olan yazsın kibarca bişe sorduk herşey insanın yüzüne vururmaz insan biraz olgun olur herşey şakaya vururmaz.[signature][hline]egemenbeyfendi
egemenbeyfendi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 xharloan isimli arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum fiyat listesi çok işime yaradı[signature][hline]egemenbeyfendi
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 benimde öyle ;) np Kadir Has fiyat bakımından gerçekten güzel.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ehm.neyse bu da yeditepe'nin bu seneki ücretleri Diş Hekimliği Fakültesi 13.750 $ Eczacılık Fakültesi 8.250 $ Fen Edebiyat Fakültesi 6.600 $ Güzel Sanatlar Fakültesi 6.600 $ Hukuk Fakültesi 6.600 $ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 6.600 $ İletişim Fakültesi 6.600 $ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi 8.250 $ Tıp Fakültesi 11.550 $ Yabancı Diller Yüksekokulu 6.050 $ Meslek Yüksekokulu 5.500 $ Yabancı Dil Hazırlık Okulu 6.050 $ [Bu mesaj Bathory tarafından 17 Ocak 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Lucas1, 15 Ocak 2005 19:03 tarihinde demiş ki: en iyisi bilgi 20bin$ :) Bilgi 20bin$ falan deil.Bu sene nakit 11,taksitli 14 milyardi.[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara..
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Fegro, 15 Ocak 2005 06:27 tarihinde demiş ki: üniversite kurumu ayaklar altında artık :( . Seçmece karpuz gibi her köşeye özel "ünüverste" konuyor. "Ünüversteli" ama boş kafalı bir nesil yetişiyor. Öncelikle özel değil vakıf üniversitesi denmeli çünkü tamamiyle yök'e bağlı devlet üniversitelerinden farklı olarak sadece giderlerini devletten değil kendi vakıflarından karşılayan kurumlardır vakıf üniversiteleri. Devlet üniversitelerine karşın artısı ise ülkenin konusunda en iyi hocalarını yüksek maaş vererek kendi bünyelerinde toplamış olmalarıdır. Kurum sahibi ayda 3-4 bin doları havaya atmayacağından profesöründen öğretim görevlisine tüm elemanlarını seçerek alır. Dershaneler 30-40 kişiyi, 80 kişi aşmadığı için öğrencinin derse, hocanın sınıfa hakimiyeti büyüktür. Ayrıca sonuçta bu döngü için reklama ihtiyaç duyulacağı ve en iyi reklam da mezun öğrencilerin başarısı olacağından, niteliksiz insan yetiştirmek gibi bir durum söz konusu olamaz. Ancak yukarıda kastettiğin boş kafalı nesil bir çok devlet ünivesitesinde 100-150 kişilik anfilerde hocasının yüzünü göremeden asistanlardan ders görüp, genelde gürültüden ve hocanın yetersizliğinden bir şey öğrenemeyen ve sadece ön sıra öğrencilerinden çektirdikleri fotokopilerle ders geçmeye çalışanlar ise, evet belki buna bişey söyleyemem...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 3-4 bin dolar olsa yine iyi bizde ayda 25k $ alan birkac hoca var, bir tanesi de rektor. (sabanci)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Pc muhendisliği için nereyi tavsiye edersiniz fiat ve kosulları nedir ?[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
Öne çıkan mesajlar