Fatih227 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Lütfen Bu Konu Hakkında Bilgisi Olanlar Yazsın?[signature][hline]OK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Options tan connectionı internet yap kendi başina oynarmış gibi oyun kur daha sonra ip ni arklarina ver girsinler takılın ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ilk basta sphere yi indireceksin. Onu kuracaksin. acacaksin login.cfg ye 127.0.0.1 portunuda 2593 yapcaksin. bunlar default için sphere.ini ile oynama ondan sonra axisi indireceksin. al sana server[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 auhahah editlemiyorum :D su olaya bak. Kafami kalmis ya :P[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkish-Soldier Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: skyly, 10 Şubat 2005 23:35 tarihinde demiş ki: auhahah editlemiyorum :D su olaya bak. Kafami kalmis ya :P bi şey anladıysam beyaz olayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatih227 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Millet Server Nasıl açılır? Uzaya nasıl üst kurulur demedim? Daha basit bir şekilde ve daha açıklayıcı yazarsanız sevinirim.. Şu adı geçen proghramların linklerinde verinde aramayalım.... Bilmeyen yazmasın kardeşim......[signature][hline]OK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 www.soldat.pl de downloads.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Turkish-Soldier, 11 Şubat 2005 10:26 tarihinde demiş ki: bi şey anladıysam beyaz olayım :D Onun bir ustundeki yaziya bak :P arap olma[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkish-Soldier Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 he bende onun için demiştim ama yanlış msjı alıntı yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar