Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Bilmem izliyen varmıdır burda iyi bir yapım atmosferi filan cok hoşuma gitti hıkaye zayıf olsada bu arada dızıde oynıyanalrdan bırısı patıcıkten :D Elcia oynuyor dızıde belkı benı tepelıycek dovucek fılan yazdım dıye ama olsun :) Kendısı kaymakamın cariyesi Lale oluyor dizide yazam dedım bakalım benden başka izliyen varmı[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 harbi lale o mu :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 evet odur cıddı cıddı keklemıyorum forumlara takılırsa sorarsınız kendıne :) şu anda cekımde zaten her hafta gıdıyo :) bız aılecek ızlıyoz valla ve aıle koyu bır kaymakam tutkunu cok delıkanlı adam devlet adamı fılan dıye cok sevıyolar :)[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bu saatten sonra kurşun yarasını izliyorum arkadaş ueheu harbi mi ya?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bu diziden TİKSİNİYORUM Bilmemne Mardini'den TKSİNİYORUM O yüzden izlemiyorum...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy.. ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 dizideki resmini koyabilirmisiniz bir ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 walla elcia nın resmi sanki albumde vardı ama lale ye benzemioduki:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ya beyler yeniden basladı , artık berdan mardiniyi sewmeyenler izler heralde , ölmüs berdan mardini dizide :D[signature][hline]Everyman lives , not everyman truly dies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 nasıl öldüya en son böpümden kalıntılardan bişi çıkıyordu ?Bu arada yöremin dizisidir ailecek zevkle izleriz :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 o kalıntıdan cıktı , mahkumları askere aldılar , asker yoktu osmanlıda diye , oda gitti sehit düstü...[signature][hline]Everyman lives , not everyman truly dies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Berdan öldü eet bende çıktım diziden ama seyrettim güzeldi genede içim burkulmadı demesem yalan olur.. Marit Pryan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Marit Pryan?[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 20 Eylül 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 efem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 İsmin sanırım. Real isminle açıklamana gerek yoktu eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Eheh walla Marit death gate cycleda bi karakterin adı. Pryanda yine aynı serideki ateş dünyasının adı. Ama bi baglantı kuramadım yanı :)[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 20 Eylül 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Tüh oda tutmadı o zaman. [spo1=Ciyaaaaak!][/spo] *!Camdan atlar*[Bu mesaj kiddo tarafından 21 Eylül 2004 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Benimde bir akrabam oynuyor hemde baş oyunculardan biri ama söylemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 neden açıklamıosun çokmu gizli bi bilgi ? bide eet adımı aynen Patryn Marit ten aldım ve soyadımda dooru tahmin...:) Marit Pryan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 O dizi de halil efeye uyuz oluyom. Adam devamlı kafasını sallıyo konuşurken başım dönüyo benim. Orda ki Kaymakamla rıza mıydı ziya mıydı neydi eşkiya işte o götürüyolar diziyi. Özellikle kaymakama hasta oldum direk süper rol yapıyor adam. Yeni sezonu daha izlemek nasip olmadı unuttum o yüzden isimleri :)[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 burda hangi karakteri oynuyordu ki elcia albüme bakıp birde diziye baktım böyle benzer birisini göremedim :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: McFrenzy, 21 Eylül 2004 11:44 tarihinde demiş ki: Özellikle kaymakama hasta oldum LOL !!![signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 konu halilden m.kemal e döndü bu arada dizide :=)[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Ben kaymakamın karısını Laleyi oynuodum ..tabiki burdaki resimlerimin diziyle alakası olamaz..Bu sezon yokum ama sözde İstte evlenmişim başkasıyla falan.. Marit Pryan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 dizi bayagı guzel olmus 2.ci yayın döneminde herkese tavsiye ederim 1ci dönemdeki olaylarla alakası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ya o Kaymakam ile gülsüm veya böle duygusal birşey oldumu Arkada çalan bir muzik var Bir kadın sesi '''AaaaaaaaaaAaa'' faln böle enya tarzı söylüor çok güzel bir şarkı ya onu nerden bulabilirim :( mükemmel ya o muzik ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar