Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Bilmem izliyen varmıdır burda iyi bir yapım atmosferi filan cok hoşuma gitti hıkaye zayıf olsada bu arada dızıde oynıyanalrdan bırısı patıcıkten :D Elcia oynuyor dızıde belkı benı tepelıycek dovucek fılan yazdım dıye ama olsun :) Kendısı kaymakamın cariyesi Lale oluyor dizide yazam dedım bakalım benden başka izliyen varmı[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 harbi lale o mu :)[signature][hline]
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 evet odur cıddı cıddı keklemıyorum forumlara takılırsa sorarsınız kendıne :) şu anda cekımde zaten her hafta gıdıyo :) bız aılecek ızlıyoz valla ve aıle koyu bır kaymakam tutkunu cok delıkanlı adam devlet adamı fılan dıye cok sevıyolar :)[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bu saatten sonra kurşun yarasını izliyorum arkadaş ueheu harbi mi ya?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bu diziden TİKSİNİYORUM Bilmemne Mardini'den TKSİNİYORUM O yüzden izlemiyorum...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy.. ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 dizideki resmini koyabilirmisiniz bir ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 walla elcia nın resmi sanki albumde vardı ama lale ye benzemioduki:)[signature][hline]
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ya beyler yeniden basladı , artık berdan mardiniyi sewmeyenler izler heralde , ölmüs berdan mardini dizide :D[signature][hline]Everyman lives , not everyman truly dies...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 nasıl öldüya en son böpümden kalıntılardan bişi çıkıyordu ?Bu arada yöremin dizisidir ailecek zevkle izleriz :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 o kalıntıdan cıktı , mahkumları askere aldılar , asker yoktu osmanlıda diye , oda gitti sehit düstü...[signature][hline]Everyman lives , not everyman truly dies...
Elcia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Berdan öldü eet bende çıktım diziden ama seyrettim güzeldi genede içim burkulmadı demesem yalan olur.. Marit Pryan
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Marit Pryan?[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 20 Eylül 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 İsmin sanırım. Real isminle açıklamana gerek yoktu eheh :)
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Eheh walla Marit death gate cycleda bi karakterin adı. Pryanda yine aynı serideki ateş dünyasının adı. Ama bi baglantı kuramadım yanı :)[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 20 Eylül 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Tüh oda tutmadı o zaman. [spo1=Ciyaaaaak!][/spo] *!Camdan atlar*[Bu mesaj kiddo tarafından 21 Eylül 2004 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Benimde bir akrabam oynuyor hemde baş oyunculardan biri ama söylemem :)
Elcia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 neden açıklamıosun çokmu gizli bi bilgi ? bide eet adımı aynen Patryn Marit ten aldım ve soyadımda dooru tahmin...:) Marit Pryan
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 O dizi de halil efeye uyuz oluyom. Adam devamlı kafasını sallıyo konuşurken başım dönüyo benim. Orda ki Kaymakamla rıza mıydı ziya mıydı neydi eşkiya işte o götürüyolar diziyi. Özellikle kaymakama hasta oldum direk süper rol yapıyor adam. Yeni sezonu daha izlemek nasip olmadı unuttum o yüzden isimleri :)[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 burda hangi karakteri oynuyordu ki elcia albüme bakıp birde diziye baktım böyle benzer birisini göremedim :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: McFrenzy, 21 Eylül 2004 11:44 tarihinde demiş ki: Özellikle kaymakama hasta oldum LOL !!![signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 konu halilden m.kemal e döndü bu arada dizide :=)[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon...
Elcia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Ben kaymakamın karısını Laleyi oynuodum ..tabiki burdaki resimlerimin diziyle alakası olamaz..Bu sezon yokum ama sözde İstte evlenmişim başkasıyla falan.. Marit Pryan
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 dizi bayagı guzel olmus 2.ci yayın döneminde herkese tavsiye ederim 1ci dönemdeki olaylarla alakası yok :)
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ya o Kaymakam ile gülsüm veya böle duygusal birşey oldumu Arkada çalan bir muzik var Bir kadın sesi '''AaaaaaaaaaAaa'' faln böle enya tarzı söylüor çok güzel bir şarkı ya onu nerden bulabilirim :( mükemmel ya o muzik ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Öne çıkan mesajlar