Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurşun Yarası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilmem izliyen varmıdır burda iyi bir yapım atmosferi filan cok hoşuma gitti hıkaye zayıf olsada bu arada dızıde oynıyanalrdan bırısı patıcıkten :D Elcia oynuyor dızıde belkı benı tepelıycek dovucek fılan yazdım dıye ama olsun :) Kendısı kaymakamın cariyesi Lale oluyor dizide yazam dedım bakalım benden başka izliyen varmı[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Mesaj tarihi:
evet odur cıddı cıddı keklemıyorum forumlara takılırsa sorarsınız kendıne :) şu anda cekımde zaten her hafta gıdıyo :)
bız aılecek ızlıyoz valla ve aıle koyu bır kaymakam tutkunu cok delıkanlı adam devlet adamı fılan dıye cok sevıyolar :)[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Mesaj tarihi:
bu saatten sonra kurşun yarasını izliyorum arkadaş ueheu harbi mi ya?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Mesaj tarihi:
bu diziden TİKSİNİYORUM
Bilmemne Mardini'den TKSİNİYORUM

O yüzden izlemiyorum...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy..
..| ...| ....| ...|
./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
nasıl öldüya en son böpümden kalıntılardan bişi çıkıyordu ?Bu arada yöremin dizisidir ailecek zevkle izleriz :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Eheh walla Marit death gate cycleda bi karakterin adı.
Pryanda yine aynı serideki ateş dünyasının adı.

Ama bi baglantı kuramadım yanı :)[signature][hline] The Truth is out There

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 20 Eylül 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
O dizi de halil efeye uyuz oluyom. Adam devamlı kafasını sallıyo konuşurken başım dönüyo benim. Orda ki Kaymakamla rıza mıydı ziya mıydı neydi eşkiya işte o götürüyolar diziyi. Özellikle kaymakama hasta oldum direk süper rol yapıyor adam. Yeni sezonu daha izlemek nasip olmadı unuttum o yüzden isimleri :)[signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
Mesaj tarihi:
burda hangi karakteri oynuyordu ki elcia albüme bakıp birde diziye baktım böyle benzer birisini göremedim :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Mesaj tarihi:
said:
McFrenzy, 21 Eylül 2004 11:44 tarihinde demiş ki:
Özellikle kaymakama hasta oldum

LOL !!![signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Mesaj tarihi:
Ben kaymakamın karısını Laleyi oynuodum ..tabiki burdaki resimlerimin diziyle alakası olamaz..Bu sezon yokum ama sözde İstte evlenmişim başkasıyla falan..

Marit Pryan
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya o Kaymakam ile gülsüm veya böle duygusal birşey oldumu
Arkada çalan bir muzik var Bir kadın sesi '''AaaaaaaaaaAaa'' faln böle enya tarzı söylüor çok güzel bir şarkı ya onu nerden bulabilirim :( mükemmel ya o muzik ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
  • Yeni Oluştur...