Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurşun Yarası

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Bilmem izliyen varmıdır burda iyi bir yapım atmosferi filan cok hoşuma gitti hıkaye zayıf olsada bu arada dızıde oynıyanalrdan bırısı patıcıkten :D Elcia oynuyor dızıde belkı benı tepelıycek dovucek fılan yazdım dıye ama olsun :) Kendısı kaymakamın cariyesi Lale oluyor dizide yazam dedım bakalım benden başka izliyen varmı[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Sosyal ağlarda paylaş

evet odur cıddı cıddı keklemıyorum forumlara takılırsa sorarsınız kendıne :) şu anda cekımde zaten her hafta gıdıyo :)
bız aılecek ızlıyoz valla ve aıle koyu bır kaymakam tutkunu cok delıkanlı adam devlet adamı fılan dıye cok sevıyolar :)[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Sosyal ağlarda paylaş

bu diziden TİKSİNİYORUM
Bilmemne Mardini'den TKSİNİYORUM

O yüzden izlemiyorum...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy..
..| ...| ....| ...|
./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Eheh walla Marit death gate cycleda bi karakterin adı.
Pryanda yine aynı serideki ateş dünyasının adı.

Ama bi baglantı kuramadım yanı :)[signature][hline] The Truth is out There

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 20 Eylül 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O dizi de halil efeye uyuz oluyom. Adam devamlı kafasını sallıyo konuşurken başım dönüyo benim. Orda ki Kaymakamla rıza mıydı ziya mıydı neydi eşkiya işte o götürüyolar diziyi. Özellikle kaymakama hasta oldum direk süper rol yapıyor adam. Yeni sezonu daha izlemek nasip olmadı unuttum o yüzden isimleri :)[signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Ya o Kaymakam ile gülsüm veya böle duygusal birşey oldumu
Arkada çalan bir muzik var Bir kadın sesi '''AaaaaaaaaaAaa'' faln böle enya tarzı söylüor çok güzel bir şarkı ya onu nerden bulabilirim :( mükemmel ya o muzik ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...