tom Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 - Arkadaşlar bu guest accoun cdkey kutuda nerede çıkıyor(hiç bilmeyen birine tarif etmem lazım yardımcı olursanız sevinirim) - guest acc ile başladıktan sonra esas oyun geldiğinde kaldığım yerden devam etme şansım varmıdır ? Yardımcı olan olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 valla bendeki wc orj cdlerınde içinden çıkan kitapcık üstünde key yazıyor oraya baksınlar bir kutunun içinden cıkan kitapçıkta olabilir. edit:Pardon bu guest acc içinmiş ben yanlış anladım :P[signature][hline]Retailde görüşürüz... [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 11 Şubat 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 devam edebiliyorsun tom.. neresinden çıkıyor bilmiyorum, ce almadım ben. ama us de arkadaşımın keyini kullandım ve sonra devam ettim[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Sadece Collector's Edition alırsan guest cd key alabilirsin, bitek onlardan çıkıyor, 2. sorun için bende bir açıklama bulamadım ama mantıklı düşününce kredi kartı vb bilgilerini girip aylık ücretini ödeyip,normal oyunmuş gibi devam edilebilmesi lazım. yoksa aptalca olur :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sadece collector edition'dan çıktığını bilmiyordum açıkcası... o zaman planlar yattı demektir... teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sitro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 guest account suresi bittiginde, normal key girilerek devam edilebiliyor yoksa para odeyip devam edeyim secenegi yok.[signature][hline]So long have i waited.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar