Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 39 makul di mi :P asmodeus (bilmeyenler için dokuz cehennemin efendisi diyelim) CR32, Demogorgon (bu da Prince of Demons diye geçer...) CR30. herbiri strahd denen fanfir midir nedir onu sümkürmek suretiyle hacamat edecek kapasiteye sahip. bi de Orcus var yani demon prince of the undead ya da şöyle diim undead kavramını başlatan şahsiyet CR28. straht gibi 10 tanesini hatta "n" tanesini parmağında oynatır ama elminster bunu öldürse xp alamıyo...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 hepsine errata geldi o zmn ben asmodeus u 44 diye okumustum bi yerde mesela hehe[hline]Time asks no questions, it goes on without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 yok bunnar official statları book of vile darknessta var hepisi...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 döverim ben elminster ı :)[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Planes ustundeki aylık calısmalarıma dayanarak Elmınster ın bıle Asmodeus u Nessus ta yenemsı cok zor 9 uncu katta kendı katetralınde arkadas hafıften olumsuz oluyor bı de oldumu sanırsam Celestia dan geldıgı ıcın tekrar dırılme gıbı bır olayı var......acı okuyun kardesım herseyı utopik beklemeyın :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Bu Chosen lara, Avatar lara bulaşmamak lazım zaten, yoksa "Benim tanrım seninkini döver" e varır iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Hiç bir tanrı choosenına direk yardım edemez , zaten onu seçerek yeterince yardım etmiştir bu konuda çok ince dengeler var fr dünyasında.. Örnek mystra Elme yardım etti diyelim o zaman Sharda Szassa yardım eder.. Yada helm bir savaşta humanlara kıyak geçti o zaman bunada Bane karşılık verir o zaman Time of Troublesdan beter karışık olur ortalık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Ben genel anlamda kastetmiştim aslında.. Aman yoksa FR bana uzak Allah'a yakın olsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 fr nin tanrıları çok uyuz bence bir aralarından adam helm çıkar belki birde tempus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Stradhın evil bi karakter olmasına karsın adama sempatı duyuyoruz nasılmı mesela okurken ıcınızde bı mıktar kara mızah veya kotuluk varsa kı bır cogumuz evıl falanız ıstemesekte yaptıgı bazı hareketlerde mesela benı etkılıyen lycontrope bır bı adama gumus bıcaklarla yaptıgı ezıyetbızı bızı tebessum kaplıyor keskın zekayla kotulugu bırlestırıp hayran bırakıyor kendıne ...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 hahahhehehenhehoheoheoa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Ama ne vampir ne de büyücü olarak FRP aleminin gelmiş geçmiş en muhteşemi olmadığı halde kural kitabına dayanarak "yenilmez" olması sinir ediyor beni, benim masaüstü karakterim bile (bkz. epic level) durduğu yere gömer Strahd'ı, nedir ki..? Bu arada içindeki kötülüğün tadını alıp sadist kahkahalar atan herkes bi koşu Postal oynayıp gelio.. Yemeklerden sonra 2 şer saat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Postal mı hmmm ben blıetzkrıeg oynuyorum su sıralar bı kac adam katletmektense ordu yok edıyorum muhahahah :D.....ohom....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 soth dan baskasini tanimam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Strahd nemidir ... neyse bak Strahd gördüğüm en baba vampirlarden biridir karizması yeter her yapılan sümüklü karakter strahdı öldürse şeyi çıkar strahd çooook iyi bir büyücüdür ve bir ustası yoktur adam deha kendi kendine yapıyor olayı bir ara azalin gelip üç beş numara gösterdi sonra tırstı adam öğrettiklerini yalayıp yutuyor baktı eline vericek sınırlı şeyler öğretti.Kont Strahd babadır onunula rekabet edicek sayılı kötü var. erolataş falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 İsteyen varsa offical Lordu yazıyım buraya 3 edition olarak ama sonra hayal kırıklığına uğramayın birde bazı şeyleri Dmler bilmeli sadece o nedenle yazmıyorum 2-3 kişi istiyorsa ve karşı çıkan yoksa yazarız görürsünüz lordu ne yapar ne yapamaz Bencede sadece keskin zekası ile birleştirdiği kötülük bizi kendine hayran bırakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 olsun yaz sen hem sadece dm ler bilmeli lafı biraz gariptir niye dm ler istediklerinde playerlık yapamaz mı yada bir player dm lik yapmamalı mı yada tersi :)[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: Xasf, 14 May 2003 23:37 tarihinde demiş ki: Darklord of Barovia Count Strahd von Zarovich Ancient Vampire 16th-Level Necromancer Lawful Evil Str 19 Dex 16 Con 17 Int 18 Wis 17 Cha 16 Walla bu adam süper büyücü ve deha oluyorsa , benim şu emektar masaüstü karakterim tanrı oluyor herhalde..? Xasf Ruthandran Human Planeswalker 23rd-Level Necromancer / 3rd-Level Loremaster Lawful Neutral Str 12 Dex 10 Con 14 Int 22 Wis 18 Cha 13 Walla ben de kendime bi plane ayarliip romanımını yazdırayım da insanlar "Oha senden büyüğü yok, tabi ki yenilmezsin" diye tapınsınlar bana .. :D Şu yukarıda saydığım ve "yenilmez" Strahd'ı yerden yere vurabilecek şahıs 7 yıllık bir masaüstü PC dir. Artık varın kalanını siz düşünün.. Strahd'ı idol edinmenin bir manası yok, bence üzerine yüklenen anlam ve rol için çok zayıf bir kişilik .. [Bu mesaj Xasf tarafından 22 May 2003 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Stradh senın karakterı karada yener mecburen pocket plane ıne kacmak zorunda kalırsın kı gordugum kadarıyla karakterde bıraz hata var sanırım dual classtan kaynaklanan bı olay...Barovıada stradhı yenemezsın...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Allahaşkına, Strahd'ı şu karakteri yenebileceğini iddia eden bir adamla bir gün karşılıklı oturup oynamak istiyorum, "DM hilelerine" başvurmadan nasıl yapacak da kendisinden daha güçlü, daha zeki ve Disrupt Plane gibi (bkz. 2nd Edition 9+ seviye büyüleri, ayrıca bkz. 3E Epic Level Handbook, Epic Spells) Barovia'yı tepetaklak edebilecek yöntemlere sahip ve çok kudretli bir artifact taşıyan (karakterimin inventory sine girmek istemiyorum, ama Ravenloft setting ini ve Darklord ları bağlayan kuralların DM insiyatifine göre artifact ve relic ler için geçersiz olabileceği kuralını hatırlatırım..) bir rakibi yenecek..? Cidden çok ama çok merak ediyorum .. Bu arada nasıl bir hata var karakterde..? [Bu mesaj Xasf tarafından 22 May 2003 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Peki..... Ne demısım kendı topraklarında yenemzsın hmmm... Gidersin Barovia ya adamin kalesine girersin sansliysan senin ulkesıne gırdıgını hıssetmez ımkansız bı sey ama neyse kale savunmalarını da zarasız gectıgını ve buyu bıle harcamadıgını dusunelım nede olsa planeshıftersın (aslında hata degıl planewalker genel bı ad,duzeltme diyelım,hata kelımesını yanlıs kullanmısım pardon)kale ıcındekı odasını labırent ve tuzaklar dolu evde buldugunu va karsılıklı kaldıgınızı dusunelım barız lvl farkı ıle kı senın castıng tıme ın ondan daha az dır buyuk ıhtımal buda ıyı bı sey zaten gene bıle arkadasın sana bı sekılde olum buyulerınden degılde lvl draın sılence blındness mınd leech weakness humble mınd ve bılımum zayıflatıcı buyu ıle etkılemesı yeterlıdır sonra onu bı sekılde oldurursun sonra o evın baska bı tarafında baska bı tabutta tekrar cıkar sonrası malum aradakı dınlenme paylarını tam olarak dusunemıyorum ama tekrar gelıcektır sen kendı planıne kacıp dınlenıp tekrar gelırsın o hata yapamaz ama sen bı hata ve ya gecıkme ıle olursun sonra senı kendı kolesı yapar ama hata yapmazsan uzuuuuun bır sure kalenın ıcınde efsanevı savaslar yaparsınız kale yok olur Barovıada kapısırsınız takı sen hata yapıncaya kadar.... Haaa tabı sende asmıs ozellıklı yuzuk madalyon falan varsa o kısmı bılemeyecem.....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 öhöm bi ayrıntı var demiplane of dreadden çıkış yoktur. bi vecna çıkmış bildiim kadarıyla o da tanrı zaten...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Eh, inventory e girmiim dedim ama karakterin 40 SR olduğunu (= Strahd'ın büyülerinin bana işlemesi için adamın 1d20 üzerinden 24 atması lazım :D ) ve casting time'ını free action olduğunu da ekleyeyim .. Bir de dediğim gibi, Planar Disruption gibi "epic" büyülerle ülkesine girdiğimi farkettiririm zaten, ortamdaki yer çekimi kaybolup inanılmaz depremler dağları falan yıkmaya başladığında kavrar herhalde benim geldiğimi :) Karakterimin oynanıp geliştiği setting de efsanelerdeki yerini almış olduğunu söylemiş miydim bu arada..? :) Dediğim gibi, bu gayet dengeli olarak gelişerek sonunda "aşmış" bir PC (yani 10. level da elimde staff of power fln sallayarak dolaşmiodum, öyle DM yok bizde çok şükür) bir de dengesiz PC leri ve "aşmış olması için tasarlanmış" setting NPC lerini eklerseniz Strahd'ı alıp duvardan duvara halı yapacak potansiyele sahip karakter miktarı yedi basamaklı bir sayı çıkar muhtemelen .. Strahd'ı ve Ravenloft hikayelerine genel olarak hakim olan gotik korku havasını çok severim aslında, söylediğim gibi benim itirazın sadece Strahd'ın kendisine biçilen rol için çok zayıf olması.. (Yani "Bakın benim Strahd'ı dövebilen karakterim var" diye böbürlenmiyorum, bence tam tersine Ravenloft açısından utanılması gereken bir şey Strahd'ın PC lerden dayak yemesi, ama maalesef adamı böyle tasarlamışlar..) Desinler adam level 32 necromancer, 28 int 26 wis fln, eywallah, o zaman sesim çıkmazdı .. Bir de Strahd'ın kendi ağzından anlatılır şekilde yazılan kitaplarda kendinden megolomanca söz etmesi ( "Ve yüz insan ömründe anca kavranabilecek büyü sanatlarını şeettimm..!!" ) ondan sonra çıka çıka 16. level necromancer çıkması hayal kırıklığına uğrattı beni, açıkçası sinirlendim de, yazarların bizleri aptal yerine koyma çabası gibi geldi bana .. PS: Planeswalker meselesi standart D&D den biraz değişik, başka bir konuda dediğim gibi D&D 3E nin bazı noktaları modifiye edilmiş kendi setting imizde oynuyoruz.. Planeswalker olayı MTG sistemine daha yakın bu setting de, bu yüzden o noktada bir anlaşmazlık oldu sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: Grudge, 22 May 2003 10:51 tarihinde demiş ki: öhöm bi ayrıntı var demiplane of dreadden çıkış yoktur. bi vecna çıkmış bildiim kadarıyla o da tanrı zaten...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Yukarıda söylediğim gibi, artifact ve relic ler için bağlayıcı değil bu kural. (Bkz. Rift Spanner mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Hmm evet sanırım anlastık :)....ınventory olayı olaya ayrı bı heyecen katar tahmınımce...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar