Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Strahd Von Zanovich

TheSilver

Öne çıkan mesajlar

:) şahsen adamım ve Ravenloftu bir numaralı dünyam yapan seylerden biridir janderde öyle ikisi süperdi ama gitti dağ gibi jander :( ama ölmediği ve sisler tarafından barovianın bir köşesine götürülüp hayla vampir avladığıyla ilğili bir şeyler okumuştum sanırım neyse Barovianın Gülü Strahda dönelim ey cemaat nasıl bilirsiniz bu adamı yaptığı herşeyin adil olduğunu idda eder ve hep bir nedeni vardır ama bu sadecce kendi yararınadır Şeytan Strahd derler ona gerçekten o kadarda kötümüdür ???yoksa gercekten halkını düşünen bir lidermi :lol: her uyandığında düşünüyordur eminim ama onun karizması yönetmedeki ustalığı ne kadar katı acımasız ve kendi yararı göz önüne alındığında çarpıtılıyor ve yalanlarla boyanıyorsada ülkesini iyi bir durumda tutuyor.Kont Strahd Barovianın tek ve ebedi lideri.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 01 May 2003 11:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Halkının kanın içiyor ve okdar adil sayılımaz ama Strahd ülkeyle bir olduğu için yani toprak strahd demek o zaman halkı tarım yaptığında strah dan besleniyor onun malında yaşıyor o noramal bir lord yada kral deyil o ülke.kızdığında fırtına oluyor
biri topraklarına girdiği zaman hissediyor bu büyük bir bağ demek.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 01 May 2003 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O adam yasamak icin kendş kardesinin bogazini kesip daha olmeden tabiki kanini iciyor yani bi nevi Kane vari bi adam bu yonden cok godos bi insan yani ben abimin kanini icmem yani ne kadar ayip :) hem bir kendisi ulkeyi cok gaddarca yonetmistir bir palanthas olmamistir barovia hic ayrica kendisine karsi koycak bi grup adam yada benzeri bi sey de yoktur barovia da arasira sislerden birileri gelir stradh in bi taraflarindan kan alir ama bi sey yapamadan gider ornek olarak soth azalin verilebilir neyse dagittim biraz sanirsam ha ne diyoduk eveet hah Stradh guclu bir karakter ama adil yada esit degil chaotic evil iste...[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

Stradh iyi kalpili diyen yok ülkeni durumu iyi derkende refah içinde yüzüyorlar demedik Strahd büyük bir kumandan taman
kötü ama kardeşi kendi kaşındı tutsen onca yıl savaşmış kadın yüzü pek görmemiş bir adamın karşısına bir taş parçası koy
adamın bir anda aklı durdu salya sümük oldu herif bence strahd kardeşinden bin kat daha fazla hakediyor tatianayı yada nasıl yazılıyorsa öldürürken oda üzülüyo tabi :) tamam belki cok deyil ama yinede rahip olmalıydın diyor.Yani böyle olmasını istemezdim kendin kaşındı demek istiyor tamam strahd haksız ama sonuçta kötü ve bir zamanlar halkı için savaşıp o toprakları fetetmiş üstündeki herşeyi herkezden çok hakediyor
ve o toprak için her şeyi yapmaya hazır ölmeye bile.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 01 May 2003 11:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Herseyden cok hak ediyor tmm onada ben bi sey demiyorum o konuda haklisin ama bi lich te kendi mezarini korur o yuzden beslenmek icin yasamak icin :) kendi bolgesini korumak zorunda yoksa bi yolunu bulsa ve Faerun u bilse kesinlikle Faeruna gider Barovia biraz rahat huzur gorur....bizde kopariz muhahha Stradh faerunda :) ne kan cikar..[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

dandik olur ama elminster salağını öldürürse onu evimizin bir üyesi olrak görmeye başlarız :) en sevdiğim frp karakterlerinden biri ama o uyuz dedeyi öldürüse 1. numaralı
olur rakipsiz ve eşsiz o salak dedeyle yanyan gelmesini o zamn o dedenin yaptığı son uyuzla şahit olup ölmesini bir bayram havasında yaşardım en sevdiğim kitap olurdu ve o kitapla gömülürdüm ....... biraz abartım ama elminsterın ölümü söz konus olduğunda içimi kaplayan sevinçle kontürolümü kaybediyoru :)
Sosyal ağlarda paylaş

Strahd ölmez o herifte o hayinli ve zeka büyügücü varken sümüklü dede ölür ha tanrıçası olan şey işe karışırsa o zaman başka zaten o aptal karı burrnunu sokmasa coktan tahtalı köye potalamıştık dedeyi ama ölücek nasıl olsa ölücek ve ben okitabı okuycam.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 01 May 2003 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

asylumun tepesi?
tımarhanenin yani? mount celestia olmasın o :D

neyse straht ın elminster karşısında şansı yok. hatta kendisi kasmaz üç beş tane harper salar üstüne onlar uğraşırlar. ama biri gelip elminsterin kanını emse benim de hoşuma giderdi :)

bi de mystranın işe karışmaması gibi bişi mümkün diil. adam chosen of mystra. spellfire ve silverfire kullanıyo. üstüne üstlük archmage. son olarak ölümlüyken arkadaşıydı. izin vermez öyle birinin ölmesine...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Sosyal ağlarda paylaş

Strahd o dedenin ağzına tükürür be strahdı uyuz etsin yeterki
onun harperleri varsa sthrahdında köle vampirlari zombileri kurtalrı ordusu var gerkirse bütün fr emer hepsini zombi yapr salar yeterki elmisterı öldürmeyi kafayataksın ha ölüncede ayrı bela olur orasıda doğru ama acılı bir ölümü çok hakediyor inşallah strahd yanında ruhunu baroviaya götürür orda hakettiğini bulur o yuyz dede onu mystrası varsa strahdında kapı gibi karanlık güçleri var ha yardım etmeye bilirler ama
neyse ne diyim bu dede harbidende ölmeyebilir biri şunu öldürsün ruhunada işkence falan yapsın ya ne bu bu dedenin herşeyi 100 dayanamıyacam artık bu dedeye bıktım.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm asylum mu demısım yok canım sız yanlıs okumussunuz o elysıum dur yada celsetıa falandır. :) demekkı ıcımden bıle adamın delı oldugu kanaatını getırmısım alla alla tabı bole fazla planeler arası yolculuk benı bozuyor sız yapmayın benım gıbı :).[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

a prison then...

ama onu da yemiyo adi herif. bütün multiverse te "elminster's evasion" gibi saçma sapan bi büyü daha görmedim. adamı hapis bile edemiyosun.

ancak baalzebul falan gelip bunu kandırcak bi şekilde. öyle biyere varılır...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Sosyal ağlarda paylaş

Ha o is icin Rasit i falan bulmak lazim ki o bile kasar bi kac buyucu var tanidik ama hepsi delikanlı gıbı guclerını kazanmıslar ole secılmıs falan degıl yanı...bak Japheth the lıfeleech dıye bı adam var bu arkdasın tam bole tanrı ozellıgıne sahıp kısılerı poyma gıbı ozellıgı mevcut o halledebılır yada Ned'razak yada Kazgaroth ne bıleyım ıste Xar ..yok o olmaz onlar arkadas zaten..eee Thulandra var ama oda conanın realmınde tuh bak sımdı .....[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

adam (edım) adlı golem varya profun yaptığı sonra profun karısını doğruyor adam karısının yaşam destek ünitesine bağlıyor falan vs..... sisler Adam (edım) ın içindeki kötülüğü görüp bunu baroviaya yolluyor ordanda buna toprak veriyorlar
falan filan .... yani bu golemin kaç kitabı var ve ne yapar topraklarının adıne falan öyle şeyler konusunda aydınlatma istemiştim
Sosyal ağlarda paylaş

Okumuyanalara söylemek gibi olmasın ama Soth Strahdı baya bi korkutuyo hatta bi tarafkarını attırıyo :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

Evet çünkü şunuda kabul etmek lazım Soth salak 3 kere adamın tuzağına düşüyo harbi beyni çürümüş bi kaç yüz seneden sonra.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...