Murk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Ragnar, 09 Şubat 2005 02:06 tarihinde demiş ki: yenin sistem kurdum ve sp2 kurdum 9.0b geliyor yani c (birisi c geldiğine emindi ama c gelmiyormuş ) değil kendim full c kuramayı denedim zaten aynı sürüm var gibi bir hata ile kurulumu tamamlıyor Ragnar eminim 9.0c geldiğine ki mesajındaki sorun da bunu gösteriyor zaten. 9.0c yüklüyor çünkü. Microsoft destek sayfalarından SP içeriğine de bakabilirsin.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya sen eminsin tama bende niye gelmedi onu anlamıyorum ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 tüm fikirlere ve çabalara çok teşekkür. Yineliyorum: format attıktan sonra SP2 yüklemeden önce 9.oc ye upgrade etmeye çalıştım zaten, olmadı, yukarda söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Evet olay sonuçlandı. Benzer sorunları yaşayanlara referans olsun diye bi update etme gereği hissettim: Dün yeni anakart aldım (AGP anakart yongalarıyla ilgili bir sorun olabilir diye) ayrıca bir de ses kartı aldım (bu biraz cahilce bi hareket olabilir ama directx denen şeyin sadece görüntüyle değil sesle de alakalı olabileceğini ve onboard ses kartının sorun çıkarabileceğini düşündüm) eve geldim kurdum, formatladım winxp kurdum, directx 9.0c yi sorunsuz yükledi. Hatta daha önce çalışmayan bir oyunu deneyip çalıştırdım. Daha sonra SP2 yi kurdum ve directx 9.0c sistemden direk olarak silindi ve asla da tekrar kurulamadı (oyun da çalışmamaya başladı) Şimdi bazı arkadaşlar diycek ki "yaw biz sana dedik önce 9.0c yi kur bakalım SP2 yüklemeden önce" haklılar. BUndan önceki denemelerimde ya dikkatimden kaçtı, ya da bir ihtimal farklı bir sonuç çıktı ama kesinlikle ve kesinlikle SP2 directx 9.0c yi engelliyor. "benim sp2im var, canavar gibi çalışıyor 9.0c" diyenlere de şunu diyorum ki, sanıyorum sp2 nin birden fazla versiyonu var ve benim elimdeki "şanssız" versiyonlardan bir tanesi. Şimdi harıl harıl sp1 arıyorum çekmek için internette :) Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar