chucky08 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 winamptan daha iyi bir çalıcı varmı(media player hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 dbpower amp var bidene istersen buradanr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 en iyisi winamp ya diğerlerini niye arastırıyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 winamp ve media player iyidir birak digerlerini simdi : )[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben real kullanıyorum,tam aradığım program,quick time dahil herşeyi açıyor,tavsiye ederim [Bu mesaj Agmahan tarafından 10 Şubat 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 winamp ten daha iyi diyorsun parantez içine media player yazıyorsun .. ayıp walla :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: chucky08, 10 Şubat 2005 19:18 tarihinde demiş ki: winamptan daha iyi bir çalıcı varmı(media player hariç) media player mı daha güzel winampdan lol[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bence wmp ile winamp arasında pek de fark yok.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 isimlerde benziyo kisaltilina wmp winamp bosum :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben i tunes kullanıyorum şarkılar için ama wma çalmıyo playlistlerin kullanımı falan çok kolay adam gibi shuffle yapıyo(en son winampta shuffle sürekli aynı şarkıları çalıyodu). playlist olayı çok hoş bi ss falan görürsen anlarsın heralde. bn burda annatırsam çok uzun olcak ama aynı işe yaramıycak. bi de benim sevdiğim şeylerden biri bunların music sotore u var istediin şarkıyı bulabiliyosun ama parayla satınalmak yerine kazaadan çekiyorum :) radyo olayı var heralde 20 tane faln kanal var çeşitli olarak tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 xmms[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ses ve goruntu kalitesi olarak media player ezer..winamp ın sadece radio çalma ve internet tv ozelligini kullanıyorum lol...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 winamp iyidir çünkü çok az ram kullanıyo ama diyer programlar hem o kdr pratik diyil, hem skin desteği yok, hem kısayollar küt, hem de çok ram kullanıyo.Bu yönüyle winamp+media player (vcd için windvd 6.0) ı da öneririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar