KINGAN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya benim yaşım 15 biliyorum bazılarınız kızacak belki ama ben 5 aydan beri bi kızla çıkıyorumve bu öle kaşar tarzı insanlardan deil 5 ay sonunda sıkıldım ve ayrılmak istiyorum dedi sizce nasıl onun kalbini tekrar feth ederim pls mümkünse mantıklı şeyler olsun[signature][hline]Newbie Center's GM Tailor Teleghir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kalbini feth etmeyi düşünme yaşın daha 15 miş daha güzel ufak ufak alışıyorsun ileride acı çekmezsin.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 15 ya$inda a$k olmaz.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kalbini artık fethedemessin hiçbişey eskisi gibi olmaz, unutmaya çalış.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yaşında ufak zaten yeni ilişkilere yelken aç.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 @-wissy 13 unde bile oluyor katilmiyorum kasarliga gelince kasarlik malesef 11 e kadar dusuo, toplumumuzun aci gercegi[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bencede 15'inde aşık olunulabilinir.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bence ayrıl...cok ısrar etme...[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KINGAN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya o kız kaşar deil ama en azından nasıl bu acıyı atlatcam artı korktuum biolayda onu untumak en azından bu kadar severken :([signature][hline]Newbie Center's GM Tailor Teleghir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadaşlarınla çık dolaş kafanı dağıt ailenle vakit geçir, gelir geçer böyle şeyler yaşayıp göreceksin.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Başka kızla çık en güseli unutursun kısa sürede ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Cikmak, beraber olmak, zaman gecirmek, sevi$mek, opu$mek gibi $eyler `a$k` degildir. `O olmesin de O'nun yerine ben oleyim.` diyebiliyor musunuz? Ama bunu O'na degil, kendinize soyleyebiliyor musunuz?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 zaten o na soylesene yalandır cogu....[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 O yuzden vurguladim zaten.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sana gerçekten de aşık olan biri olsaydı zaten kolay kolay vazgeçemezdi belli ki o da aldığı kararda emin olamamış.bana kalırsa sen de emin değilsin.onsuz bi düşün,tart.belki de aşktan çok bi saplantı olmuştur sende. o yaşlarda çoğumuzda yaşanan bi olay bu.önemli olan kırmadan kırılmadan atlatabilmek.gerçek aşkı ilrde bulacaına eminim.mutlu ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teti Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bosver sevene can feda sevmeyene elveda yada onunlamı dogdunki onsuz yasayamayasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ask kelimesi her agza sakiz olmus, dusmuyor. uzun sure cignenince tadi kalmamis sakizlar gibi, bi anlami kalmamiz artik. 11 yasinda kasar, 13 yasinda asik 15 yasinda da evlenin bare, sikilirsiniz siz. 11 yasindaki kiz daha ergenlige ulasip puberti gecirmemis, vucudunu agactan cicekten ayirdigi yok, nereye kasar oluyor? laf ola beri gele...[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu yaşta aşk filan olmasss zamanla geçer daha kaç tane aşk gelir başına yaş onbeş sanki kız ayrılmasa üç aya evleneceksinizde mutlu bir hayatınız olacak elbette ayrılcan kavga etcen terk edilcen daha en az bi 12 senen filan daha çok severken terk edildim ne yapsamda geri kazansam sevgilimi diyebilmek için üzme kendini hepsi geçerrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KINGAN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 OK bende biliyorum bu yaşta evlenmicem ama napayım çok garip oluyor içim işte o nu unutmaktan başka bi yöntem var mı başka kıza aşık olmak dışında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ilk yakinlastigin kiz (lutfen asik oldum deme, dememeyi ogren. her kiz arkadasin askin deil) her zaman senin icin en degerlisi olacak. zaman icinde gider, gunluk islerine devam et.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ilkler hep ozeldir. Ustune cok fazla du$up de i$i icinden cikilmaz bir hale getirme. Hep `guzel bir ani` olarak hatirlansin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar