Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşk bitti

KINGAN

Öne çıkan mesajlar

ya benim yaşım 15 biliyorum bazılarınız kızacak belki ama ben 5 aydan beri bi kızla çıkıyorumve bu öle kaşar tarzı insanlardan deil 5 ay sonunda sıkıldım ve ayrılmak istiyorum dedi sizce nasıl onun kalbini tekrar feth ederim pls mümkünse mantıklı şeyler olsun[signature][hline]Newbie Center's GM Tailor Teleghir
Sosyal ağlarda paylaş

@-wissy 13 unde bile oluyor katilmiyorum kasarliga gelince kasarlik malesef 11 e kadar dusuo, toplumumuzun aci gercegi[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

sana gerçekten de aşık olan biri olsaydı zaten kolay kolay vazgeçemezdi belli ki o da aldığı kararda emin olamamış.bana kalırsa sen de emin değilsin.onsuz bi düşün,tart.belki de aşktan çok bi saplantı olmuştur sende. o yaşlarda çoğumuzda yaşanan bi olay bu.önemli olan kırmadan kırılmadan atlatabilmek.gerçek aşkı ilrde bulacaına eminim.mutlu ol...
Sosyal ağlarda paylaş

ask kelimesi her agza sakiz olmus, dusmuyor. uzun sure cignenince tadi kalmamis sakizlar gibi, bi anlami kalmamiz artik. 11 yasinda kasar, 13 yasinda asik 15 yasinda da evlenin bare, sikilirsiniz siz. 11 yasindaki kiz daha ergenlige ulasip puberti gecirmemis, vucudunu agactan cicekten ayirdigi yok, nereye kasar oluyor? laf ola beri gele...[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Sosyal ağlarda paylaş

bu yaşta aşk filan olmasss zamanla geçer daha kaç tane aşk gelir başına
yaş onbeş sanki kız ayrılmasa üç aya evleneceksinizde mutlu bir hayatınız olacak
elbette ayrılcan kavga etcen terk edilcen daha en az bi 12 senen filan daha çok severken terk edildim ne yapsamda geri kazansam sevgilimi diyebilmek için
üzme kendini hepsi geçerrrrr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...