Sphere Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkadaşlar nasıl bulaştı bilmiyorum.Internet explorer a çift tıkladıgımda su trojan hatası cıkıyor Göremeyenler=http://server2.uploadit.org/files/sphere1-TROJAN.JPG lutfen yardım edermısınız.Nasıl silecegim.?Bendekı program sılmıyor.[signature][hline]Gordon Freeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 netten kaspersky veya trojan silen bi prog bak yükle.trojanı silince progımı kaldır çnkü genelde deneme sürümü oluyor onalr..ya da symantec öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Güvenli kipte açıp silmeyi denedin mi? O da fayda edebilir.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 se.dll denen dosyayı bulamadım ki.iNNdir com dan bakcam dediklerine mert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kaspersky tavsiye ederim...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 iyide antivir onu siliyo bende de vardı geçen gün gayet güzel bir şekilde uçurdu onu[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 format attım.[signature][hline]Gordon Freeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkadaşlar UNIVERSAL SERIAL BUS (USB) BENDE BULUNAMIYOR.Lutfen yardım edermısınız nasıl kuracagım ? Göremeyenler=http://server3.uploadit.org/files/sphere1-USB.JPG[signature][hline]Gordon Freeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar