batu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 CD key imi US ten aldım ve key convert edildi. 1 hafta öncesine kadar EU final beta da oynadım. Bugün, EU sayfasında hesabımı yarattım ve (EU FB client ile) oyuna girdim. Tahmin edin nerdeyim? US server larındayım... Account mngmnt sayfasından bakıyorum EU dayim ama oyun acılınca US serverları... Bu problemi yaşan varmı? Slm ve saygılar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 realmlistle alakalı birşey[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hmm yani eu versiyonla us de oynanabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: batu, 11 Şubat 2005 11:50 tarihinde demiş ki: CD key imi US ten aldım ve key convert edildi. 1 hafta öncesine kadar EU final beta da oynadım. Bugün, EU sayfasında hesabımı yarattım ve (EU FB client ile) oyuna girdim. Tahmin edin nerdeyim? US server larındayım... Account mngmnt sayfasından bakıyorum EU dayim ama oyun acılınca US serverları... Bu problemi yaşan varmı? Slm ve saygılar, us de olduğuna nasıl kannat getirdin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Oyunu launch ettikten sonra log in ekranını geçiyorum, log in olduktan sonra choose preferde location diye bir kutucuk var ve o kısımda sadedec US opsiyon u var. Oyuna girmek icin haliyle o opsiyon a tıklıyorum ve US servelrı olduğunu düşündüğüm realimlist geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 elinde cd us versiyondansa us gözükür zaten.sen oyuna gir sor birine,çevirtilmişse pek ihtimal vermiyorum us olduğuna.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Ragnar, 11 Şubat 2005 12:03 tarihinde demiş ki: us de olduğuna nasıl kannat getirdin lvl 50-60 birini görmüştür =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar