Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kritik var mı[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
çizimlerin çok amatör (bu bir aşağılama değildir).. yani bir bilgisayar oyunun tüm detaillerini low yapmak gibi birşey.. o detailleri nasıl aşama aşama, derece derece artırıyorsak buna da öyle kasman lazım.. mesela nasıl desem. gördüğün birşeyi çiz önünde duran ve ilk önce basitten çiz sonra detaylara gir baya bir zaman alıcaktır ama gerçekten gördüğün gibi olana kadar dene.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
zaten resim çizmeye yeni yeni başladım
bi detay eklemeye kalktım mı resim mahvoluyor[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek

Mesaj tarihi:
mimari de az coktur diye bir sey vardır
senin için gecerli olup olmadıgı hakkında bir yargıya varmayacagım.

ama eger ki çalışmalarını yayımlamak istiyorsan
sana bir scanner "şart".

Ama en azıdnan herhangi bir image editör programımda
auto levels verirsen, cok daha net oalcaktır çalışmaların.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Mesaj tarihi:
tavsiyen için saol yine bi resime başladım yarın biter heralde biraz daha detaylarla yapmayı deniyecem[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek

Mesaj tarihi:
oncekilere gore bıraz daha ıyı ama bence ılk basta bı yerlere bakarak cızmek daha ıyı bende oyle yapıyorum ılerde kendı cızgını fılan oturtursun[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
pek çok amatör, yeni başlayan çizerde gördüğüm bir şey var ki(ben de yaptım zamanında). kafayı çizerken, saçın altındaki kısım gümbürtüye gidiyor. senin resminde de olduğu gibi. başın üst kısmı o kadar küçük ve düz değildir. andrew loomis'in figure drawing diye bir eseri var. google ara bulursun. beleş. insan figürü nasıl çizilir bi güzel anlatıyor. bana da çok yardımcı olmuştu....
  • Yeni Oluştur...