Valeron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 selam herkese şimdi bu smmm staj başlatma sınavını geçtikten sonra yeterliliğe girmek için e-stajyer eğitimleri hazırlıyor oda. 9 dönemden oluşuyor her dönem eğitiminden sonra sınav var,birini bitirmeden diğeri açılmıyor. ben kaldım 3.dönemde sınavı geçemiyorum program suse v4 olarak güncellenmiş internette de hepsinin cevapları yok var mı bu mevzuyu bilen,elinde cevaplar olan veya çözümüne yardımcı olabilecek yürekli arkadaşlar ? 45 soru yapıyorum yapıyorum hep 53 te kalıyorum 60 almam lazım cinnet geçiricem artık. var mı önerisi çözümü olan veya elinde cevaplar olan falan varsa efso olur herkese teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 aslında konu dışına mı açsaydım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 nilya59 senmisin abi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 yok abi nerde o nick benim nick hep valeron falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 ole biri de smmm forumlarinda 3. de takildim kaldim yardim diye bagiriyor da oradan buldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 yok valla abi cevap veren olmuş mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar