yazik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 buyrun buyrun buyrun başka bi arzunuz acaba merak ediyorum bi kişi google da search query olarak knight online japan english patch diye bişi yazdı??? ooof oof ögrenemicez sanırım hazırcılıktan kurtulamıcaz şimdi o kadar konuştun linkide ver bari :D http://www.x-ploits.com/Data.zip http://www.x-ploits.com/UI_JP.zip http://www.x-ploits.com/symbol_jp.zip içleri keylogger dolu indirmeyin sakın kohack ya da benzeri bi auto-loot arayanlar icin. he ben keylogger la oynarım diosanız o zaman zip lerden cıkan her dosyayı "caponca" knightonline klasorune oldugu gibi extract edip "üstüne yazam mı?" sorularına da evet yanıtını veriniz... edit:kıramer [Bu mesaj yazik tarafından 10 Şubat 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj yazik tarafından 10 Şubat 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bi bok anladıysam arap olam[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bunu daha oncede görmüştüm :) neyse indir knight online klasorunun icerisine at cıkan dosyaları dikkatli oku biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 japon ko için ingilizce patchiymiş ama antivirüsüm yok şimdi güvenemem :)[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Fatitüh eger bı englisj patch ise bunu temizle gonder bize[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: rockncoke, 10 Şubat 2005 15:11 tarihinde demiş ki: japon ko için ingilizce patchiymiş ama antivirüsüm yok şimdi güvenemem :) zu ha ha ha oyun dataları viruslu evet güvenmeyen indirmesin ayrıca eger bir daha boyle bir sekilde bi reply alırsam daha fazla bilgi paylasımında bulunmıcam ozur dilerim. kendim kullanmasam gondermem heralde. her makinede calısmıyo sebebini anlamıs degilim data dosyaları hatalı dio :( arkadasta denedim ama bende saglam :) antivirus yok ondandır LOL neyse son kez bi acıklama yapıyımda icinde executable bi dosya olmamasına ragmen korkan adam indirmesin kıvranmaya devam japonca ogrenelim hep beraber bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ad-aware SE bugun guncelledim spybot gecen gun guncelledim spysweeper gece guncellendi panda titanium 2005 otomatik guncelliyo :P artık bişi demicem unutmusum keylogger killer :| [Bu mesaj yazik tarafından 10 Şubat 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sana bişey diyen yok dataları sen kodlamadın ya? :-P[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 olsun sonucta ben yayılmasına yardımcı olmus olurum boyle bi durumda direk uzerime alınırım affetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben gene bişi anlamadım simdi niye actıq bu topiciqi?[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 -öldürün beni- stealth+arrow shower stealth+spike da olur. abi ingilizce istiosan oyunu indir o zipleri, ac icini, oldugu gibi japon KO'nın icine kopyala... itemlar artık ingilizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu arada uzulerek soyluyorum bazı buglara sahip bu patch ileride giderilicekmiş hadi hayırlısı o zaman yayınlarsam serefsizim :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 menüler?[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ooooolduu :-P yok o kadar degil sadece itemlarda ise yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 abi virüslü dedin az once? Virüslü deilse indirek abi mirage ye adamlar ZOE dio :D 1M cik[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 önce bi fatih kalite kontrol yapsında :)[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ok silahın + kac olup adını atack power ini goremioz abi ona gıcık oldum[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 UP UP Fatih suna bakıverr[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 fatih kalite kontrol a.ş :-P nerdesin fatih ya hadi bi bakıver[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 basically what u do is download the english USKO, install it over the Jap ko dont change the server.ini now u go to this website: ftp://kojapan_fm-openmindcom:[email protected] u download all the updates in order install it ofcourse and the client will work for u in english. this is what u do download both the usko and jpko cleints....dont update them. Copy the entire usko into jpko folder, excluding the server.ini The link above is of all the jp updates, download them manually in order now your set to go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yani? :D[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet sonuc?[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Virüslerine trojanlarına bakıom ama, gözümden bişey kaçacak, temiz diycem benim başım yancak :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ee varmı bişey?[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yaw amma meraklısınız az sabredn durun halletsin cocuk belki uzun bi acıklama yazıodr :)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar