FaillenFace Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Arkadaşlar yeni bir server açılcak diyorlar acaba bu doğrumu birde ne zaman açılılcak bir bilgisi olan var mı? Teşekkürler....
kaisersoze Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 onu bende duydum bizim takıldığımız cafede çalışanlar söylemişti , oyunda birkaç kişiye sordum ama yabancılardan bilen yoktu . eu server ı olacakmış göya .[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ulen bende başlığı görünce açıldı sandım.Bu konuyu 1 ay öncede konuşmuşlardı.[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadaslar MYKo forumlarında okudum bugun oranın FM i cıtlatmısh bir avrupa server i yolda EUKO haberniz olsun istedim bu topic i uplayarak.Lag la ilgili bir topic e post olarak koymush.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ya yeter ya başlıcam artık yeni serveriniza yaaa, kimsenin arama kısmını kullanma gibi bir lüksü yokmu bu forumda :([signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kaksi gec kaldın biaz yaw arama olayına baarıon :) bu dort gun once acılan bi topic ben bunu arattım da asaıdan cektim.aratırken bi suru yeni server gıcırtısı war onu da gordm.Kise aratmadan basıo yeni topic i orası dogru[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Öne çıkan mesajlar