Loex Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 merhabalar ben bu vr isini hic bilmiyorum 100 lirayada var 2000lirayyada var http://store.steampowered.com/app/617830/SUPERHOT_VR/ bunu oynamak icin ne almam lazim linklerle gelirseniz sevinirim 1070 ekran kartli laptopla oynuycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Sağ altta VR Destek kısmında yazıyor zaten. Rift yada VIVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 htc vive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 şimdi tim gelecek bende bir htc vardı hala açmadım diye. sonra boyun ağrısı meselesine döner bir noktada. Bu arada htc vive iyidir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 5 bin lira diyo abi amma paraymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Var bende satiyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 almadan once surebilirmiyim bi tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Dragonfire said: şimdi tim gelecek bende bir htc vardı hala açmadım diye. sonra boyun ağrısı meselesine döner bir noktada. Bu arada htc vive iyidir =) Acmadim valla. Duruyo hala kutuda :( Bu haftasonu acicam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 bu cuma açıklama yapacağız gibi oldu. kaç yıl oldu alalı? 2 olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Yok olmadi. Mayis gibi olur. Ilk aldigimda ekran karti yuzunden kullanamadim. GT1080'i bekledim, o gelince de OW'a sardik yalan olduk iste. OW'u VR'la oynayabilsem guzel olurdu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 üstüne gelen rocketler. şu oyunda kullandığın phrase daha bir anlamlı olur. uçan kancalar sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar