Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

goblin hangi levelde kesilebilir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler orc warrior um kendime duzgun bi set yapmak icin goblin kesmem lazım ama su anda 32.leveldayım ve o bacak kadar sey kesiyo beni.kacıncı levelda onu kesebilirim ve nasıl/nerde hızlı level kasabilirim?

not:ares1-2 de oynuyorum[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
Grizleri nerden bulabilirzzzz ??
Mesaj tarihi:
bekle akşam seninle beraber keseriz.
benimde kesmem lazım. saat 22:00 gibi ok?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Mesaj tarihi:
bu sırada orcmu humanmı ?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Mesaj tarihi:
arkadashlar bana da ara lazım acilen eger chestleri acarız diosanız okumu alır gelirm ben de aresteym lag olmazsa cok seri bi kac saat calısabiliriz ne diosunuz?

Edit : ara diil para
[signature][hline]ottoman_prince
OTTOMAN_EMPIRE
level:5x
Ares

Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi
i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u

[Bu mesaj mrproblem tarafından 10 Şubat 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fatihkaraca, 10 Şubat 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
bekle akşam seninle beraber keseriz.
benimde kesmem lazım. saat 22:00 gibi ok?

ok. ben orc warriorum. level 32[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Ben humanım :(

Yinede human olupta goblinlerde yardım isteyenlerle akşam buluşalım. Pm yada buraya mesaj atın. Bende goblin kesicem.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

Mesaj tarihi:
abi ama gecen gittim lan hayvan 3 koydu hop yattım.ya eger aresdeysen bana gosterrmsn yerlerini o zaman bi dha deniyim.[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj RakipUsta tarafından 11 Şubat 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj RakipUsta tarafından 11 Şubat 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kobold lar var onları kes.olmassa yanına 33-45 arası mage bul o kessin sen otur.bu arada kobold lar çok kolay öldürebilirsin.ama vurursa fena vurur[signature][hline]

========>CaDoBaBa<=========
Mesaj tarihi:
Ne goblin i ya cz de goblin necromancer kestim bi kere denk geldi her parcadan 1 er adet veriyor sanırım bu bir bug ama verdi valla 2. de verirse haber ederim bu arada goblin e bende gelirim Mrproblem gidersek sole su okumuda ver bi ara :D
  • Yeni Oluştur...