RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 beyler orc warrior um kendime duzgun bi set yapmak icin goblin kesmem lazım ama su anda 32.leveldayım ve o bacak kadar sey kesiyo beni.kacıncı levelda onu kesebilirim ve nasıl/nerde hızlı level kasabilirim? not:ares1-2 de oynuyorum[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bekle akşam seninle beraber keseriz. benimde kesmem lazım. saat 22:00 gibi ok?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu sırada orcmu humanmı ?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadashlar bana da ara lazım acilen eger chestleri acarız diosanız okumu alır gelirm ben de aresteym lag olmazsa cok seri bi kac saat calısabiliriz ne diosunuz? Edit : ara diil para [signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u [Bu mesaj mrproblem tarafından 10 Şubat 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: fatihkaraca, 10 Şubat 2005 17:33 tarihinde demiş ki: bekle akşam seninle beraber keseriz. benimde kesmem lazım. saat 22:00 gibi ok? ok. ben orc warriorum. level 32[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 goblın mı ares 1? 2? lvl ime göre tam da haa sizinle de ilk defa hade bakalım...[signature][hline]Sever:ares1/2 ID:_TRibula_ LVL:3x Assasin Clan:GencFeNeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben humanım :( Yinede human olupta goblinlerde yardım isteyenlerle akşam buluşalım. Pm yada buraya mesaj atın. Bende goblin kesicem.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hadi gidiyomuyuz?[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya ares 1 mi 2 mi cvp verin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bana uyar ikiside[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 beyler 34. levelda goblin kesebilirmiyim orc warriorum[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kesemessen ayıp[signature][hline] ========>CaDoBaBa<========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 abi ama gecen gittim lan hayvan 3 koydu hop yattım.ya eger aresdeysen bana gosterrmsn yerlerini o zaman bi dha deniyim.[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? [Bu mesaj RakipUsta tarafından 11 Şubat 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj RakipUsta tarafından 11 Şubat 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kobold lar var onları kes.olmassa yanına 33-45 arası mage bul o kessin sen otur.bu arada kobold lar çok kolay öldürebilirsin.ama vurursa fena vurur[signature][hline] ========>CaDoBaBa<========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 beraber gidelimmi ?[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bugün olmaz baba yaw.pardon.yarın keseriz beraber.tabi yarın varsan..[signature][hline] ========>CaDoBaBa<========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yarın gec girebilirim sana uyarmı?[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 mesala???saat ??:??[signature][hline] ========>CaDoBaBa<========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 msn warsa ordan konusalım benm msn : [email protected][signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 [email protected] benimki[signature][hline] ========>CaDoBaBa<========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ne goblin i ya cz de goblin necromancer kestim bi kere denk geldi her parcadan 1 er adet veriyor sanırım bu bir bug ama verdi valla 2. de verirse haber ederim bu arada goblin e bende gelirim Mrproblem gidersek sole su okumuda ver bi ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar