hellspe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kendimde cok psikopat deyisimler yasıorum :D eskıden uyusuk hatta kendimi gelcegin homer ı goren ben dolasıorum evin yuzunu goremıyorum bunu yazarken bile su an cafedeyim :) ve artık muzık bana sacma gemeye gelıo... eskı ben olmak istiorum yardımlarınıza itiyacım var :) *!yardım ister* :lol:[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sen biraz uyu kendini dinle yoga filan yap uehueh iyi gelir :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yat biraz uyu, uyku herşeyin ilacı.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Gezmek dolaşmak iyidir. Bak Hommer bile Moe's a gider. Ama müziğin saçma gelmesini anlayabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 size yardimci olmam icin yasinizi ogrenmem gerek. *!hastasinin kulagina fisildar*[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Cheester, 09 Şubat 2005 20:17 tarihinde demiş ki: kendimde cok psikopat deyisimler yasıorum :D *!yardım ister* :lol: nasıl yani??[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: crocodile, 09 Şubat 2005 21:15 tarihinde demiş ki: said: Cheester, 09 Şubat 2005 20:17 tarihinde demiş ki: kendimde cok psikopat deyisimler yasıorum :D *!yardım ister* :lol: nasıl yani?? onu derken hiperaktiflesmeye basladıgımı solom bu arada yasım 16...[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn : [email protected]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 çocukken varmıydı peki?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Çocukluğa inmek gerek tabii freud demiş ki... Geyik bi yana olur arada oyle hiperaktiflesirsin cok iyidir sora onun ustune bi gun oturursun evde homer'lık yaparsın bak iste o daha da iyidir. Dısarı cıktıgın gun aksamları biraz homer'lık yapmaya basla ya da hafta sonu vs derken ikisini de dengeli yapabilirsin.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 :hmm: dediklerin mantıklı olabılır :)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn : [email protected]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 mastürbasyon yap rahatLarsın[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ohhh tavsiyeye gelll..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Mave, 09 Şubat 2005 23:16 tarihinde demiş ki: mastürbasyon yap rahatLarsın dediği cidden mantıklı.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bugun ilk kez uyusuk bi gun yasadım holey :) yasasın uyusukluk oh bea karda war dısarda manzarayı seyredıom...:) ne gzl paticik radyomda acık...:) varmı benden mutlusu...:)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 time heals.[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar