Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bar maliyeti ve ihtiyaçlar hakkında ...

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Şu anda lokanta olan bir yer 2006 başında elimize geçecek. Mekan hemen her türlü şeye uygun olduğundan seveceğimiz ve tutacak bir yer olabilmesi amacı ile cafe-bar tipinde birşey uygun gördük. Fakat bu konuda hemen hiç bilgimiz yok. Muhtemelen gözden kaçıracağımız bir çok şey olacak ve ne almamız gerektiği, bunların ne kadar tutabileceği konusunda da hiç birşey bilmiyoruz tabiki. Konu hakkında bilgisi ve mantıklı duyumları olanlar paylaşırsa oldukça yararlı olacaktır bizim için.

2006'ya çok var demeyin anca planlanıp gereken para toplanır. az buz değil bişey çıkmayacaktır orayı adam etmek için gereken para : p

[Bu mesaj Zopik tarafından 10 Şubat 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

muhit çok önemli bir söz vardır nerde hareket orda bereket die çok doğrudur bunu dikkate alın ıssız bir köşeye milyarları yatırmayın boşuna[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu isi bilen adamlarla mersinde iyi kafelerdeki yoneticilerle konusun ama deyinki bir arkadas baska sehirde acacack fikir istedi falan rekabet istemezler sallarlar biseyler sonra:)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Sosyal ağlarda paylaş

cafe bar tarzı yerlerde aslında cok ta ucra koselerde olmadıkca yer onemli değil Onemli olan reklam Dekorasyona dikkat edeceksin Hizmete dikkat edeceksin Ortamı guzel yapıcaksın (muzik vs) Is yapmaman icin hicbir sebep yok Biliyorsunuzdur belki Izmirde miko var (bole yazılıodu galiba) Tamamıyle ara sokakta ama mekanı guzel yapmıs adamlar Hemen yanında da Staffilina var Ikısı de cafe-bar ama gel gorun ki miko ortalığı yakıp yıkarken Dieri sinek avlıyo... Reklam iste, olayı bitiriyo...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::...
tık
Sosyal ağlarda paylaş

Mekan nerede bu önemli bar mı cafe mi bu dahada önemli.Eyer diyorsanız ki biz keops falan tarzı canlı müzik yapan ünlü kişileri çıkaran bir işletmeci olucaz hiç hayal bile kurmayın.Bu işler paradanda önemli başka şeylere bakıyor!!!İkinci gün kazandığını verirsin hayatında görmediğin tiplere o yüzden detay ver sen bize :)[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 10 Şubat 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
Maliyet ve ihtiyaçları karşıladıktan sonra ki sorunlar daha büyük.
Açtınız diyelim.
Bu işin mafyası var yani.

Hatta cafeden, bara gecememe nedeni de bu degil mi Aleksicim? Mafya kiziyor.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

evet öyle de restourant ile uğraşmak cafe tipi birşeyle uğraşmaktan çok daha zor bence.

yer oldukça geniş. dediğim gibi iki katlı ve bunlara ek olarak birde bahçesi var. ayrıca deniz kenarında ve yapılan yat limanına ve dahası ileride yapılacak bir çok otele oldukça yakın. onlarıda geçtim yerin bulunduğu konum sahilde ve zengin kesimin yoğun olduğu bölgede. iş yapmama gibi ihtimal çok düşük. zaten o tip bir korkumuzda yok. merak ettiğimiz;

bir cafe-bar açılırken neler alınır? nerelere gidilir? içki firmalarıyla ne tip anlaşmalar yapılır? dekorasyona müzik sistemine bar a vs ne kadar harcanır? bu işlemler ne kadar zamanda hallolur? gibi şeyler ...
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere dediğin gibi büyük bir yerse 1 milyar ses sistemi diyelim(daha fazlada tutabilir) sonra gidip msl Redbull un ana bayisiyle konuscan heray sana belli sayıda getiriorlar daha az olmuyor.Mobilyalarıda bence kasvetli değilde şirin bişiler al yani kuytu bir yer havası vermeye çalışma ne diyim haaa bar koç taş da gördüm 2 milyardı onuda söyliyim.[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!

asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin
ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 10 Şubat 2005 23:52 tarihinde demiş ki:
nası bara geçemezsin?
doydum der geçersin? demi? yoksa italyada doydunmu testi mi var?

girdigin cafe bara gore degisir . cafede ne kadar para harcadigina bakar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...