Zopik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Şu anda lokanta olan bir yer 2006 başında elimize geçecek. Mekan hemen her türlü şeye uygun olduğundan seveceğimiz ve tutacak bir yer olabilmesi amacı ile cafe-bar tipinde birşey uygun gördük. Fakat bu konuda hemen hiç bilgimiz yok. Muhtemelen gözden kaçıracağımız bir çok şey olacak ve ne almamız gerektiği, bunların ne kadar tutabileceği konusunda da hiç birşey bilmiyoruz tabiki. Konu hakkında bilgisi ve mantıklı duyumları olanlar paylaşırsa oldukça yararlı olacaktır bizim için. 2006'ya çok var demeyin anca planlanıp gereken para toplanır. az buz değil bişey çıkmayacaktır orayı adam etmek için gereken para : p [Bu mesaj Zopik tarafından 10 Şubat 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 benim annemler 3 yıl bir kafe islettiler ama ben bisey bilemiycem hehe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mekan nerede bu önemli..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sheref olaya el koydu :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 muhit çok önemli bir söz vardır nerde hareket orda bereket die çok doğrudur bunu dikkate alın ıssız bir köşeye milyarları yatırmayın boşuna[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: uncla, 10 Şubat 2005 22:21 tarihinde demiş ki: sheref olaya el koydu :D rahat ol :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yaw anlatsam bilicen sanki :) mersin'de barış parkından ilerde yat limanına doğru... gayet geniş, dediğim gibi bi çok şeye uygun, geniş ve güzel bir yer ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Eskişehirda ablamın cafesi var. banada bar açcaz :P nası diyim 50 milyar 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bence işi bilen biriyle anlaşin herkes işten çakmiosa zor olur gibime gelio :P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 abi bu isi bilen adamlarla mersinde iyi kafelerdeki yoneticilerle konusun ama deyinki bir arkadas baska sehirde acacack fikir istedi falan rekabet istemezler sallarlar biseyler sonra:)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eheh 50 milyar olsun sorun değil. 2006 şubatta açılsa 2006 yaz sonunda o parayı fazlasıyla çıkarır bulunduğu yer dolayısıyla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 cafe bar tarzı yerlerde aslında cok ta ucra koselerde olmadıkca yer onemli değil Onemli olan reklam Dekorasyona dikkat edeceksin Hizmete dikkat edeceksin Ortamı guzel yapıcaksın (muzik vs) Is yapmaman icin hicbir sebep yok Biliyorsunuzdur belki Izmirde miko var (bole yazılıodu galiba) Tamamıyle ara sokakta ama mekanı guzel yapmıs adamlar Hemen yanında da Staffilina var Ikısı de cafe-bar ama gel gorun ki miko ortalığı yakıp yıkarken Dieri sinek avlıyo... Reklam iste, olayı bitiriyo...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bir mekan ya cafe olur ya bar. cafe bar diye bir sey italya disinda pek makbul degildir . orda da once cafede karnini doyurursun sonra bar a gecersin . karnini doyuramadiysan bar a gecemezsin .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 nası bara geçemezsin? doydum der geçersin? demi? yoksa italyada doydunmu testi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 iki katlı alt tarafı cafe üst tarafı bar .. hatta bahçesi var orasıda kafama ne eserse. olur mu böyle? : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Maliyet ve ihtiyaçları karşıladıktan sonra ki sorunlar daha büyük. Açtınız diyelim. Bu işin mafyası var yani.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sakin sakin ona da cevap vereyim. mafya fln bulaşmaz bize. bir çok kişi tanır sever vs. olmadı mafyasıda sever abi bizi. asıl sorduğum soru haricinde hiç bir şey sorun değil şu anda bu olayla ilgili ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mekan nerede bu önemli bar mı cafe mi bu dahada önemli.Eyer diyorsanız ki biz keops falan tarzı canlı müzik yapan ünlü kişileri çıkaran bir işletmeci olucaz hiç hayal bile kurmayın.Bu işler paradanda önemli başka şeylere bakıyor!!!İkinci gün kazandığını verirsin hayatında görmediğin tiplere o yüzden detay ver sen bize :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Alexi_Septimus, 10 Şubat 2005 23:55 tarihinde demiş ki: Maliyet ve ihtiyaçları karşıladıktan sonra ki sorunlar daha büyük. Açtınız diyelim. Bu işin mafyası var yani. Hatta cafeden, bara gecememe nedeni de bu degil mi Aleksicim? Mafya kiziyor.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 anladıım kadarıyla deniz kıyısı ve mekanların kalabalık olduğu biyer gibi eğer öleyseiçkili restoran gibi bişiy sağlam gidebilir gündüz kafe niyetine yaparsınız akşam da bi tarafta yemek yenir bi taraf bar falan olur yer de genişse ii tutar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet öyle de restourant ile uğraşmak cafe tipi birşeyle uğraşmaktan çok daha zor bence. yer oldukça geniş. dediğim gibi iki katlı ve bunlara ek olarak birde bahçesi var. ayrıca deniz kenarında ve yapılan yat limanına ve dahası ileride yapılacak bir çok otele oldukça yakın. onlarıda geçtim yerin bulunduğu konum sahilde ve zengin kesimin yoğun olduğu bölgede. iş yapmama gibi ihtimal çok düşük. zaten o tip bir korkumuzda yok. merak ettiğimiz; bir cafe-bar açılırken neler alınır? nerelere gidilir? içki firmalarıyla ne tip anlaşmalar yapılır? dekorasyona müzik sistemine bar a vs ne kadar harcanır? bu işlemler ne kadar zamanda hallolur? gibi şeyler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bi kere dediğin gibi büyük bir yerse 1 milyar ses sistemi diyelim(daha fazlada tutabilir) sonra gidip msl Redbull un ana bayisiyle konuscan heray sana belli sayıda getiriorlar daha az olmuyor.Mobilyalarıda bence kasvetli değilde şirin bişiler al yani kuytu bir yer havası vermeye çalışma ne diyim haaa bar koç taş da gördüm 2 milyardı onuda söyliyim.[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Başarılı ve daha önce böyle yerler hazırlamış/dekore etmiş bir mimarla anlaşırsanız, o herşeyi halleder... Eğer böyle bir mimara ihtiyaç varsa, bir tane tanıyorum. :) Özelden mesaj atarsan görüştürürüm.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Fistan, 10 Şubat 2005 23:52 tarihinde demiş ki: nası bara geçemezsin? doydum der geçersin? demi? yoksa italyada doydunmu testi mi var? girdigin cafe bara gore degisir . cafede ne kadar para harcadigina bakar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar