AgenTSmitH Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arkadaşlar bu yaz kendime güzel bir köpek almayı düşünüyorum. yanlız istediğim iki cins var fakat karar veremiyorum.Hangisi daha iyi eğitim alır ona göre birini seçmeliyim,etrafta herkes başka bir şey söylüyor birde sizlere sorayım dedim İstediğim cinsin biri AmericanPitbull(Rednose) Diğeri ise Bullterrier(Tiger) Bu iki cins dışında düşünmüyorum.saygılarımla.[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rehavet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Selamlar, Ben Veteriner Hekim A.Reha Ağaoğlu. İstediğin köpek ırklarından olan American pitbull'un yeni hayvan yasasına göre satışı ve beslenmesi yasaklandı.İkincisi olan Bullterrier ise eğitime pek yanaşmayan agresif bir köpektir.Ama ila ki Bullterrier alacağım diyorsan; tuvalet eğitimi ve saldırı komutlarından başka birşey öğretemezsin. Zaten sanırım seçtiğin ırklara göre senin isteğinde bu. Sana şunu hatırlatmak isterim,köpekler de bizler gibi bu dünyada yaşayan canlılardır.Birer silah ya da korkutma aracı değildir.Bunu düşünerek alacağın köpeğin ırkını tekrar düşünmelisin bence. Benim tavsiyem eğitim performansı açısından iyi sonuç alacağın ırk Doberman pinscher'dır.Eğer doberman büyük olur dersen Miniatur pinscer'da sana çok iyi bir dost olabilir. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim,Bullterrier'de A.Pitbull'da hiç bir şekilde bekçilik yapmaz.Kısacası mekan korumazlar. Saygılarımla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bence pittbul al derim..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 paticik'te bi veteriner eksikti, o da tamamlandı burdanda ho$geldin diyelim veteriner bey'e =][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Öncelikle:Veteriner beye beni aydınlatığı için çok teşekkür ediyorum.bunları göze alarak köpek alıp almıyacağıma karar vericem. Bir arkadaşım bir tiger a çok güzel eğitim vermişti,benimde çok hoşuma gitti,ve bu cinsin vucut yapısı çok hoşuma gitmişti,eğitim konusunda kendisininde dediği gibi çok yetenekli türler var. Ayrıca unutmadan köpekleri bir silah olarak eğitenleride kınıyorum. teşekkür ederim.[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: rehavet, 05 Şubat 2005 23:20 tarihinde demiş ki: Selamlar, Ben Veteriner Hekim A.Reha Ağaoğlu. İstediğin köpek ırklarından olan American pitbull'un yeni hayvan yasasına göre satışı ve beslenmesi yasaklandı.İkincisi olan Bullterrier ise eğitime pek yanaşmayan agresif bir köpektir.Ama ila ki Bullterrier alacağım diyorsan; tuvalet eğitimi ve saldırı komutlarından başka birşey öğretemezsin. Zaten sanırım seçtiğin ırklara göre senin isteğinde bu. Sana şunu hatırlatmak isterim,köpekler de bizler gibi bu dünyada yaşayan canlılardır.Birer silah ya da korkutma aracı değildir.Bunu düşünerek alacağın köpeğin ırkını tekrar düşünmelisin bence. Benim tavsiyem eğitim performansı açısından iyi sonuç alacağın ırk Doberman pinscher'dır.Eğer doberman büyük olur dersen Miniatur pinscer'da sana çok iyi bir dost olabilir. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim,Bullterrier'de A.Pitbull'da hiç bir şekilde bekçilik yapmaz.Kısacası mekan korumazlar. Saygılarımla.. İyi Güzelde Ben Ankarada 2 Tane pitbull besliyorum ve şuan benim evimin bahçesinde duruyorlar ve çok iyi mekan koruyorlar ....[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben ikisinide önermem. ilk defa köpek besleyeceksende uygun olmayabilir. pitbull çeşitlerini sevmiyorum. gayet saldırganlar fakat sahiplerine karşı çok iyiler. eğer kontrol edemeyeceksen başın derde girer..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:148/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bence de pittbulu alma derim bakimlarida zor ama geröekten sahiplerine çok yakin hayvanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yasak değilmi şu an pitbull?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 satışı ve üretimi yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 pitbulların satışı ve üretimi yasak fakat hala üretip satıyorlar. köpek dövüşlerinde kullanıyorlar :( fakat bir yasa yok şuan, çok yazık..![signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:149/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 :hrr:[signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 08 Şubat 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Geçen gün arkadaşımın köpeğini gezdiriyorduk.bursadayız tabi,yeşillik bir alan bulduk fazla insan yok,yaklaşık 50cm boyunda çalılar felan olan bir yer.bizde hayvanı saldık rahatlasın ve ihtiyacını görsün die,ama birden garip sesler gelmeye başladı.koştuk baktık ki,olanlar olmuş,iki adet kangal büyüklüğünde sokak köpeği yerde öylecene yatıyordu.çok üzüldük bu olaya ama olanlar olmuştu. Hayvanı suçlamıyorum,eğitimide silah olarak verilmedi,ama hayvanın doğasında var bu,çünkü pitbullar ne saldırırken nede saldırmadan önce havlamıyor.lütfen bu hayvanları düşman olarak görmiyelim,hayvanların sevgiye ihtiyacı var..:([signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar