blindone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Cem köksal bana kalırsa türkiyenin en iyi gitaristi yngwie mamsteen'e benzetiyolar o kadar hızlı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Cem Koksal'in eger albumu ile degerlendiriyorsan Turkiye'nin en iyi gitaristi olmasini, ben butun albumunu caliyorum o adamin, ben de Turkiye'nin en iyi ikinci gitaristiyim o zaman. Peh. Ha, eger iyi gitar calmayi "hizli" gitar calmak ile ayni sey zannediyorsan, buyuk hata ediyorsun. Dusuk metronomla calmaya basladigin bir partisyonu kademe kademe hizlandirarak gayet rahat cok hizli calabilirsin, ancak bu seni iyi gitarist yapmaz, hizli gitarist yapar, ne bileyim pratik gitarist yapar. Oss gibidir aynen bu is, deli gibi calisan hizli ve dogru yapar, ama bu onu iyi ogrenci yapmaz. Ayrica beni gitar ile oss'yi ozdeslestirecek hale getiren yok'e de buradan selamlarimi iletiyorum.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 İzmire geliyormu$ sanırım. arkada$ konserine gidecekmi$.[signature][hline]Kim demiş sarho$luk kötüdür diye,ben her$eyimi ayıkken kaybettim... [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ne zaman ve nereye geliyormus?[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prettyfly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 20.02'de ooze bar'a geliyor[signature][hline]seize the day! edit:20.02 tarih icin 20:02 saat icin kullanilir [Bu mesaj prettyfly tarafından 10 Şubat 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 edit: öeh akşam akşam yanlış okudum. neyse bişiyler yazayım bari. cem köksal ülkedeki en iyi gitar çalanlardan biri, vokalisti de mezarkabul'den murat ilkan zaten. [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 10 Şubat 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Abi killik yapmak gibi olmasin da surda da yorumlar var bakmak istersen http://forum.paticik.com/view.php?id=99275 http://forum.paticik.com/view.php?id=73321[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar