Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bi de bu sorunum var şimdi, Toshiba A60 lap topum var, hangi parçalar değişir. 1- Ram değişir biliyorum, 1 gb ram var mı piyasada notebook için, varsa link verir misiniz. 2-HDD değişir mi bu markada? Değişirse ne önerirsiniz 7200 rpm kaliteli (internal tabiki). Değişmiyorsa box işini annatır mısınız 3- CPU değişir mi bu markada? Bir de, dahili olan 256 mb ram ini de söküp yerine 512 takma şansım var mı, ek ram slotu haricinde?[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo [Bu mesaj Penthesilea tarafından 10 Şubat 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 1 GB'lık tek RAM modulü fiyatı açısından üzecektir seni. Ayrıca 2 slotu da kullanmak RAM'lerden birini kaybettiğinde makinanın kaput olmasını önler. Dolayısı ile 512'lik 2 RAM uygun bir çözüm gibi. Ama inat ettim arkadaş 1GB taktıracağım diyorsan, buradan modeline uygun ram'ın fiyatını bulabilirsin. Kesin değerler değilse bile referans olarak kullanabilirsin. Şu salak A60'ın bile bir sürü modeli varmış. Laptop sabit diskleri 7200 devirli diskler değildir. Genelde 4200 rpm oluyorlar. Değiştirilebiliyorlar. Ama daha ucuz bir alternatif olarak USB 2.0 kullanan bir external HDD box yaptırmak daha manıklı. Desktoplarda kullandığımız HDD'lerden birini koyarsın içine. (Yaptır diyorum çünki pekçok bilgisayarcı hdd için yuva hazırlayabiliyor) Sığa ve devir hızı keyfine kalmış. Ha dersen ki kim taşıyacak o koca kutuyu, haklısın. Ama daha küçük sığa için büyük meblağ vermek biraz lüks geliyor bana. CPU değişimi de mümkündür, zira sitesinde seçim hakkı veriyorlar alım sırasında. Ama değer mi, bak o tartışılır. Üzerindeki 256'yı söküp 512 tek taktırabilirsin. Son olarak nedir bu sabancı üniversitelilerin aldıkları notebooklarla derdi. Hemen hemen hepsi bir şekilde güncelleme peşinden koşuyorlar. Söyleyin yönetime iyi model makinalar versinler. Sabancının şanını yerle bir ediyorlar. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 cok sağol. valla yakında balkondan aşağı atıcam laptopu o olacak zaten. neyse...[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Huh? Sen kimsin? ;)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 :) ben de arıyodum böyle bişey. iyi oldu. o bir sabancılı[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yeni bişi alsan? cpu değiştirmek falan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar