Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyunu indirirken oluşan bir sorun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
%95 oldu download ve orada kaldı
120mb kaldı ama saolsun blizzard amca bir anda kesti

sebebi ne olabilir sizce ? benden kaynaklanan bir sorun mu yoksa karşı taraftan mı ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Mesaj tarihi:
Abi baştan başlat, oradan devam ediyor.
İptal ettikten sonra installer ile ilk başta download ettiğinle aynı hedefi seçersen 95 ten direk devam eder. Benim de 93 te takılmıştı.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Mesaj tarihi:
şimdi kesildiyse eğer bağlantın, insanların blizzard'ın sitesine yüklenmesinden dolayı oluşan lagden dolayı olmuş olabilir. öteki türlü bilemiyorum.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise.
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 11 Şubat 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
Abi baştan başlat, oradan devam ediyor.

yok bu olmadı
2 kere baştan başlattım[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..

[Bu mesaj Popeye tarafından 11 Şubat 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
pop, download ettiğin dosyanın bir üst seviyesini göster bakalım programa devam etmesi için.

o zaman görme ihtimali var..

gene olmazsa, eksik kalan parçayı cdye çekip yollayalım sana.[signature][hline]Profocio Hosting
  • Yeni Oluştur...