saksuka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadaslar bi sorun var. ben bi oyun baglanti programi yapiyorum visual basic'de biraz yeniyim biraz derken baya bi 1 hafta falan oldu baslayali herseyi yaptim bi sorun daha var [spo1=Script]Public Sub WriteUocfg() Dim Uocfg As String Uocfg = "Password=test" Uocfg = "AcctID=test" Open Uocfgpach For Output As #2 Print #2, Uocfg Close #2 End Sub[/spo] burda bununan test bolumlerine adamin textbox a yazdigi yaziyi gondermek istiyorum.ve dosyayi acarkende giris tusuna enter yani basmasini istiyorum.bunu nasil yapabiliriz acaba ? [spo2=Button Script]Private Sub Baglan_Click() Dim Retval Call Writess Retval = Shell(MyShardClient, 1) End Sub[/spo] buda button script'i bukadar ;)[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 acaba bilgisi olan yokmu ?[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hicmi bilen yok ya ??!!?!!?!!?!?!?! * Kafasi Karisir * * Kendine Soru Sormaya Baslar * * Bilincini Sorgular. *[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ilkinde dim ledigin string i degistiriyosun iki defa ve iksini de output olarka almaya calisiyosun yani ilk password yaptigin yer siliniyo acctid yi yazinca overwrite ediyo o string e iki farkli string kullan onlari teker teker print et[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 cakmadim vallaha ;) daha aciklayici yazabilirmisin acaba[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar