Solkirans Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hani sigara dumanını üflersin Lamba ışığında yitip gitmesini izlersin Öyle izledim seni Arkana bakmadan gitmeni İz bırakmadan gitmeni Tıpkı sigara gibi zarar vererek yitmeni Bir kelime bile etmedin Dakikalarca bekledim Ağzından çıkacak iki kelimeyi O kadar zormu? Seni seviyorum demek Sevdiğin halde çekip gitmekten zormu Arkana bakmadan gitmekten zormu... Dinlemedin Konuşmadın Kalktın ve gittin Arkana bakmadan gittin.... İşte tekrar yalnızdık Sigaram, ben ve senin gibi yitip giden dumanlar... Efkar yaptığım bir anda karaladım yorumlarınızı bekliyorum...[signature][hline]www.60yil.k12.tr mail servisi olan tek devlet lisesi.... ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 guzel olmus bence..[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bencede hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Cok saglam efkarlanmissin yada yeteneklisin sadece bir karalamadan ibaret ise muhtesemsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 çok da mütewazi...gerçektende güzel olmuş dewamını beklioruz...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 güzel yazı, kutlarım =)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 çok gzl bi yazi olmus bravo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tebrikler güzel bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sophie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 SENiN YAZIDIINA iNANAMIYRM YA ACAYiP GÜZEL OLMUSS HELALL VALLAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Helal cidden cok guzel olmus devamını bekliyoruz.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Gerçekten güzel olmuş, nerede biliyorum biliyor musun? Dün okuyup geçmiştim bugün en son kısmını aynen anımsayabildim yazdığın gibi. Etkilemiş demekki Tebrik ederim...[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 harcanıosun sen buralarda wallahi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 helal olsun kardeşime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar