kfg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Evet başlıkta da belirttiğim gibi squier jazz bass arıyorum. Temiz olması önemli. İlgilenenler özel mesaj ya da "[email protected]" msn'den ulaşabillirler.
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ankara / Kıvılcım müzikte vardı biaralar hala varmı bilmiyorum. Ama yoksada getirtirler eminim.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
kfg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Pardon söylemeyi unutmuşum. İstanbul'da oturuyorum. Anadolu Yakası tercihimdir ama olmazsa Avrupa Yakası'na da giderim, sorun değil.
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 e istanbuldada kıvılcım yokmu?[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kfg özel mesajlarına bakıyo musun?[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Öne çıkan mesajlar