Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Bu noyan gene gelmis. 6 ayda bi boyle gelip gidicekmi bu. Pfff
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 bu markanın visionnaire diye bir ürünü var, direk para tuzağı. Arkadaş tavsiyesi üzerine almıştım ama yüzüm zaten bok gibiydi cilt olarak ama bu krem daha da kurutmayı başardı.
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 ne gibi bi cilt problemin vardı ?
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 gün içinde aşırı kuruyor şimdi bir nebze düzeldi, shiseido kullanmaya başladığımdan beri. göz altı içinde clarins men çok işe yaradı. İlginçtir bundan önce kullandığım clinique men bu kadar başarılı değildi.
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Shiseido dark cirlces eye cream muazzam iyi göz altı morlukları için. Güzel de nemlendiriyor. Yoğun bir nemlendirici arıyorsan avene hassas ve kuru ciltler için olanı çok başarılı. Özellikle kuruluktan tahriş olan ciltlerde bayağı işe yarıyor.
Aruzyon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 senko cilde ne çok iyi geliyor düşün bi bakalım. Sağlığımız ve bakımlarımız için herşeyi ambalajlanmış ürünlerde aramamıza gerek yok. Doğal ve organik yöntemler de çok iyi gelebilir ;D
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Sagol noyan, ama yapacagimi dusunmuyorum. Avene yi duyduydum ben de, aklinda olsun. Shieseido bitmek uzere zaten, deneyebilirim.
Öne çıkan mesajlar