Tim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Ahali selam, Arkadasimin cafe/restoran tadinda bi isletmesi var, isletmenin de Facebook'da sayfasi var. Hersey gayet guzel islerken, Agustos sonu itibariyle bu isletme check-in'lerde cikmamaya basladi. Ne yaptiysak cozemedik. Facebook ile iletisime geceyim dedim ama basarili olamadim. Isletme kategorileri degistirin, adresi guncelleyin, hakkinda sayfasindaki `ziyaretciler burada check-in yapabilir` secenegini kaldirin, tekrar yerlestirin gibi bir suru oneriyi denedim ama derdimize derman olmadi. Cok Facebook insani olmadigimdan baska ne yapilir bilmiyorum ama anlayan birileri el atarsa cok makbule gececek. Sayfa da su : https://www.facebook.com/geyikbistro Facebook'da check-in deyip `Geyik` yazinca gelmesini bekliyoruz, gelmiyor, Istanbul'dan, Gaziantep'den falan yerler oneriyor gerzek Facebook ama sayfaya gidip sayfa ustunden check-in yapiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Mekana hayvan giremiyormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Hayvanin rahat edebilecegi bi yer degil abi orasi. Masalar cok dip dibe, gunduz cok sicak, gece oldukca gurultulu ve kalabalik. Isletmeye hayvan kabul edilmemesi seven icin de sevmeyen icin de en iyisi su noktada ama konumuz o degil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Benim diyeceğim Facebook'da bug'lar oluşabiliyor ve öyle kalıyor. Benim hesap albümler de bir şey yok gibi gözüküyor dışardan bakınca ama içine girince gözüküyorlar. Çok uğraştım araştırdım ne çözüm bulabildim ne bir açıklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar