hayspat Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Benim ortalama 10,000 kişilik bir mail listem var ve buna haftada ortalama tüm mail listeme 2 mail göndermem gerekiyor bunun spam a düşme olasılığınıda en aza indirecek nasıl bir yol izlemeliyim. Mail chimp kullanıyorum ama fiyatı performansı cok düşük ve mailler siliniyor yada listeden cıktı gözüküyor ama kişilerle konustugumda cıkmadıklarını kendiliğinden kesilidiğini söylüyorlar. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Kac para veriyorsun soyle de verecegimiz cozum deger mi bilelim:) Amazon SES’te ilk 60 bin email bedava aylik, ama unsublari falan kendin manage etmen gerekir. Mailchimpin hata yapacagini sanmiyorum, onlar farketmeden unsub oluyorlardir.. en iyi ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 sardalya said: Kac para veriyorsun soyle de verecegimiz cozum deger mi bilelim:) Amazon SES’te ilk 60 bin email bedava aylik, ama unsublari falan kendin manage etmen gerekir. Mailchimpin hata yapacagini sanmiyorum, onlar farketmeden unsub oluyorlardir.. en iyi ihtimalle valla bilmiyorum ama mail gelmiyor diye şikayete aradıklarında ögreniyorum garip bi sistemi var mailchimp in aylık 55 dolar veriyorum chimp e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Türkiye'deki şirketlerin çoğu Euromessage kullanıyor, fiyatlarını hiç bilmiyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar