yevaud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Gün gelecek X-wing kullanacammm[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 vay be ilginçmiş gerçekten. Bunu inceleyebileceğimiz bi adres varmı?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Nasanın bir de iyon motoru projesi vardı gunes pili benzeri bir seyle enerji sağlıyodu motor ve Farklı bir tur ısık yansıtıyodu arkadan Bu ısıkta sanırım gunes isiğının carptığında itmesi gibi ters yonde gemiyi iterek hızlanmasına sebep oluyodu Teorik olarak ısık hızına kadar hızlanması mumkun oluyordu bu yontemle, tabi ısık hızının "limit" olduğunu varsayıyoruz... Tabi ne kadar zamanda ne kadar hızlanır bilinmez :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yanlız bu yelken isinde kafam seye takıldı benim Bu isık sadece ve daima arkadan mı gelcek Sankı iyon motoru daha kullanıslı :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yelkenler bildiiniz yelkenlilerdeki yelkenler gibi deil. Yani bi delik olursa içinden rüzgar veya hava geçer ve delik gitgide büyür deil.. Önemli olan yelkenin büyüklüünün azalmaması. Işınların (fotonların) çarpıcaı alanın geniş olması yeter çünkü o alan ne kadar büyük olursa gemi o kadar çabuk hızlanır. Bence zamanla oluşan çok küçük delikler haricinde yelkende pek bişi olucaını zannetmem. Onlarda önemsiz sorunlar olcaktır.. Ha dert ettiiniz şey meteorlarsa koca uzayda bi meteora çarpma olasılıı çok azdır. Sadece astreoid kuşakları tehlike olabilir. Artık onların da yerlerini biliolardır.. Tabi çarpışma olamaz mı? Olabilir en küçük bi çarpışmada bütün para ve emek boşa gider..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 gemi o kadar uzak bi yere alpha ya gittimi dünyaya nası haber wericek bende onu merak ediom bi 40 yılda geri dönmezler heralde ?[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline
Öne çıkan mesajlar