Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Explorer çöküyor.. Alternatifi olan?

Pyhenn

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzre bilgisayarımda explorer'dan başka bir sorun yok. Herşey gayet güzel ama explorer çöküp duruyor. Sadece web sayfaları muhabbetinde oluyor bu. Acaba alternatif bi tarayıcı tavsiyeniz olur mu?
Basit birşey istiyorum.[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları..
Sosyal ağlarda paylaş

buyur mozilla firefox:
www.mozilla.org[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Internet Explorer 6.0 Sp2 yüklü. Tüm update'ler de tamam makinada. İki gündür makina yapıyor bunu ve adam akıllı nette duramıyorum.
Yani bilgisayar değil Internet Explorer uçuyor.
Yok mu Explorer'i yeniden yüklemek gibi seçenek :)
Tavsiyeler için teşekkür ederim.[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar.. Çok teşekkür ederim ancak maalesef bir gelişme yok. Başka birşey neden ama bulamadım.
Firefox hiç çalışmıyor. Cidden sinir oldum şimdi. Format atmak istemiyorum.
Explorer'in hata log'unda hataları özellikle Internet Connection Wizard die abzürd bişeyde veriyor.[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları..
Sosyal ağlarda paylaş

Win2K'da sapıklık derecesinde (ne zaman bir item oynatsam, rename falan yapsam...) oluyordu bu sorun bende... Sürekli restart atıyordu explorer dönem dönem kendine. Defrag yapmak faydalı olmuştu. Formattan önce iyi bir seçenektir scandisk, defrag falan[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbiri on para etmeeez :(
Sonunda makina kafayı yedi. daha alalı 6 ay olmuştu :) ilk formatı attırcak bana illa..
İnternet'le ilgili olan herşey kafayı yemeye başladı.. I.E , sonrasında çözüm için yüklediim Firefox, sonrasında Emule..
Ne dersiniz arkadaşlar.. Format yine tek çare mi kaldı..[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...