Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 umut dunyası hehe kim kalkıp 100 kisi icin server acar :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Helal olsun Aral'a. Ya ne yapacaksınız serverı, yabancılarla oynamak daha güzel bence.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yasaka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yanlız şöyle bir olay daha var. Aral'ın satış noktaları arasında Avatürk te var. Acaba Avatürk'te mi erken getirecek artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Türk sunucusu olmasın.. yani oturup birbirimizi mi düdüdkleyip dürteceğiz? adam gibi, yabancı servers olsun oradaki yabancıları dövelim :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 d&r a gidiyorum bugün yol üstü soruyorum nolcak bu wowun hali size gelicek mia ral tarafından bir arayabilir misniz ya da bana telefon verebilir misiniz diye[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 En kısa zamanda sonucları yazarsan sevınırım volvi :-) ne oynardım seni bi zamanlar :P[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 adını doğru yaz o zaman oyunun pls[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: BabacumMostors, 10 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: Türk sunucusu olmasın.. yani oturup birbirimizi mi düdüdkleyip dürteceğiz? adam gibi, yabancı servers olsun oradaki yabancıları dövelim :) olmas , olmas merak etme.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Lind3r0th bende samsundayım burda d&r yokki ya orası mstore oldu biz nerden alcaz şimdi bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yaparlarsa helal olsun[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 oha harbimi hmm valla o zaman adamları ararım nasıl temin edebileceğimi sorarım[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phaerimm Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya arkadaşlar ii güzelde ya adamlar getirirse 10-15 tane bi anda biter kalırız öle yine sap gibi yaa... nerde satılcakmış tam fln bi öğrensek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben Bi mağazada gördüm zaten wow ama us versiyondur diye hiç ilgilenmemiştim. Ama türkiyede şu an wow satan yerler var. Eu olsaydı kaçırmazdım zaten :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 beyler mstore da falan satılırmı başka nerden alabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eger garanti verebilselerdi orderımı hemen iptal edip sizlerden önce girerdim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sıcak haber oyun pazartesi piyasada olucak ve d&r carrefour gibi büyük mağzalarda satışa sunulucakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 us nerede varki?varsa gidip alayım euya ceviririim daha iyi olur hem ilk günde girmiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 p.tesi saat 8den iitibaren d&r dayım görüşürüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 beyler bu aralın tel nosunu bilen varsa yazabılırmı arıcam sorucam su benım sorunu bakalım ne dıcekler :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 0212 659 26 73 al hocam kızı bunaltma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yasaka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Pazartesi satışa çıkacağı kesin bir bilgi mi? Yani Aral firmasından açıklanan bir haber mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 aha aradım konustum pazartesi arayın adresınıze yollayım dedi loool süper valla çok mutluyum :P[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Yasaka, 10 Şubat 2005 16:41 tarihinde demiş ki: Pazartesi satışa çıkacağı kesin bir bilgi mi? Yani Aral firmasından açıklanan bir haber mi? 5dk önce tel le konuştum ben p.tesi demin yazdığım yer gibi büyük yaerlerde satışa çıkıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yanlız haberi verdim bir Allah'ın kulu da gel hocam sana yemek ısmarlayalım demedi. Hani benim müjdemin hediyesi? :D[signature][hline]Merlinin Kazani çalışanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: KapIKulu, 10 Şubat 2005 16:43 tarihinde demiş ki: Yanlız haberi verdim bir Allah'ın kulu da gel hocam sana yemek ısmarlayalım demedi. Hani benim müjdemin hediyesi? :D ayıpsın hacam gel ısmarlıyayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar