Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kar ve tipi altına rezil olmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet sanırım 2 veye 3 gun once ist-avcılar a annemin yanına gitimistim herneyse anemin evini bulmek icin titp altında 2 saat urastım konturumde yoktu cogu esnaf kapalıyıd aha super bi durum :) sonunda evi buldum ama hic bisi goremiodm 2 saat boyunca bala mala buldum eve girdigimde ise sucuk olmu bi vazıyette eve giridm ve aksam yemeyı yenen kadar kendime gelemedim :):)
bu da benım kar altındaki hikayem...:)[signature][hline]===>CheesteR<===
so you think you can tell
heaven from hell,blue skies from pain,

Msn : [email protected]...
Mesaj tarihi:
çok heyecenlitmis devam edecek mi..:):):):)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
said:
Bathory, 10 Şubat 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
yazın da güne$ altında terledim vol.25 adlı hikayelerini bekliyoruz merakla.

helecanla bekliyoruz hatta:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Mesaj tarihi:
Ben de kendi hikayemi paylaşayım müsadenizle. Geçen sene kar yüzünden okullar erken kapanmışitı apar topar karneler verilmişti falan, işte o gün ben arkadaşın doğumgünü+şebnem konseri için istiklale gittim bahçelievlerden. Sonra Saat 6 gibi baktık konser falan da iptal olmuş hemencecik kendimi Şişhaneye sallandırdım ki bir baktım her yer kilitlenmiş. Ben de gaz mode on bir şekilde başladım yürümeye. Sonuçta Şişhane'den Aksaray-Vatan Caddesine kadar yürümüştüm yoğun kar altında. Unkapanından geçerken bayağı bir macera oldu, insanlar yürüyor, rüzgardan kadınlar çığlık atıyordu, korktum kış kıyamette denize düşecez sonumuz Titanic'in sonu gibi olacak. Neyse 1.5 saatte vardım Aksaray Metroya, ama parmaklarımı hissetmiyordum-mal gibi spor ayakkabıyı çıkarsan öyle olur-. Ama hasta olmamıştım ben bile şaşırdım bu duruma.[signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 10 Şubat 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
avcılar baya soğuk olur hakkaten :]

öyle demeyin..avcılar istanbulun parlayan yıldızı...burda kar varken orda güneş çıkıyo...tekirdağ sınırına yakın malum :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil

[Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 10 Şubat 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
severim karda yürümeyi, pek yürümediğim için böle düşünüyoda olabilirim ama :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
  • Yeni Oluştur...