hellspe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet sanırım 2 veye 3 gun once ist-avcılar a annemin yanına gitimistim herneyse anemin evini bulmek icin titp altında 2 saat urastım konturumde yoktu cogu esnaf kapalıyıd aha super bi durum :) sonunda evi buldum ama hic bisi goremiodm 2 saat boyunca bala mala buldum eve girdigimde ise sucuk olmu bi vazıyette eve giridm ve aksam yemeyı yenen kadar kendime gelemedim :):) bu da benım kar altındaki hikayem...:)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn : [email protected]...
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 güzelmiş...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
keyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 guzelmiş heyecanlı heyecanlı bole :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yazın da güne$ altında terledim vol.25 adlı hikayelerini bekliyoruz merakla.[signature][hline]just g3nk
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 çok heyecenlitmis devam edecek mi..:):):):)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 oluo öle.rezillikte öte sinir bozucu.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 avcılar baya soğuk olur hakkaten :][signature][hline]be the vanquisher, to forgive
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Bathory, 10 Şubat 2005 20:35 tarihinde demiş ki: yazın da güne$ altında terledim vol.25 adlı hikayelerini bekliyoruz merakla. helecanla bekliyoruz hatta:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 nesi gzl bea :) bide o kendinizi benim yerine koyun...:)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn : [email protected]...
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben de kendi hikayemi paylaşayım müsadenizle. Geçen sene kar yüzünden okullar erken kapanmışitı apar topar karneler verilmişti falan, işte o gün ben arkadaşın doğumgünü+şebnem konseri için istiklale gittim bahçelievlerden. Sonra Saat 6 gibi baktık konser falan da iptal olmuş hemencecik kendimi Şişhaneye sallandırdım ki bir baktım her yer kilitlenmiş. Ben de gaz mode on bir şekilde başladım yürümeye. Sonuçta Şişhane'den Aksaray-Vatan Caddesine kadar yürümüştüm yoğun kar altında. Unkapanından geçerken bayağı bir macera oldu, insanlar yürüyor, rüzgardan kadınlar çığlık atıyordu, korktum kış kıyamette denize düşecez sonumuz Titanic'in sonu gibi olacak. Neyse 1.5 saatte vardım Aksaray Metroya, ama parmaklarımı hissetmiyordum-mal gibi spor ayakkabıyı çıkarsan öyle olur-. Ama hasta olmamıştım ben bile şaşırdım bu duruma.[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: forgiver, 10 Şubat 2005 20:38 tarihinde demiş ki: avcılar baya soğuk olur hakkaten :] öyle demeyin..avcılar istanbulun parlayan yıldızı...burda kar varken orda güneş çıkıyo...tekirdağ sınırına yakın malum :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 10 Şubat 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sende çıkmasaydın evden :P[signature][hline]jan d.
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eee annemin yanına gittim...:-P[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn : [email protected]...
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 severim karda yürümeyi, pek yürümediğim için böle düşünüyoda olabilirim ama :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bende severim ama tipi olunca is deyisio :)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn : [email protected]...
sheref Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 enteresan olaylar ceyran etmiyor değil vatanımızın güzide mekanlarında :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Öne çıkan mesajlar