whissinn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ay işte politika nerden cıktı ya yanlıslıkla yazmısım da ılla eleştirmenmi lazım senı buraya eleştiri modu yapsınlar ozmn :D adamdanda bişey kacmior haa[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: _ILuVaTaR_, 10 Şubat 2005 14:34 tarihinde demiş ki: said: Lord_Unholy, 10 Şubat 2005 08:33 tarihinde demiş ki: said: _ILuVaTaR_, 10 Şubat 2005 02:59 tarihinde demiş ki: masonlar yaptı bunu...aa gerci amerikayöneticileride masondu dimi?o zaman şüphe yok kenidleri yaptılar. masonluk özünde yapıcı bir organizasyon sanmıyorum masonların bu olayı yaptıklarını. duvar ustası demekti galiba mason kelimesi. seni şöyle alalım bak masonlara eheh kelimeleri dogru seçtim dikkat etmedin galiba , özünde yapıcı bir organizasyon dedim. müslümanlıkta özünde yapıcı bi din ama bazı kollardaki kişiler farklı şekilde davranabiliyor yabancıların tüm müslümanları terorist ilan etmesi gibi birşey sizin yaptıgınızda. Masonlugun herkolu hakkında kesin bilgiler yok onun için bilmeden yargılamak yanlış olur(bence) . oradada onu vurgulamaya çalıştım[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
Öne çıkan mesajlar