Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika Kendisimi yapti ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saçma bi teori bence çünkü amerika böyle bişeye gerek duymaz, ırak savaşında gördük saten kimyasal bombalar, o var şu var dedi girdi ırak'a. Amerika istedikten sonra sevep bulmak kolay...[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 10 Şubat 2005 02:59 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimseye hesap verme durumları yok, kimsede cesaret edemez zaten hesap ver fln diye.
yahu neye cesareti yook..bak girdiler ırak a bidaha çıkamıyolar..çünkü olay gerilla savaşına döndü...bir gün amerikanında başını ezecek çıkar..ama bu savaşla olmayacakk...kişisel görüşüm başka devleler tarafından içten yok edilecek..aynen amerikanın şu an türkiye üzerine uyguladı siyaset gibi::PKK[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Mesaj tarihi:
said:
The_Guerilla, 10 Şubat 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
said:
uncla, 10 Şubat 2005 02:59 tarihinde demiş ki:
aynen amerikanın şu an türkiye üzerine uyguladı siyaset gibi::PKK

+1

ve kesinlikle bu budur[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
herkes kendi kafasına göre yorumlar yapıyo konuyla ilgili. ben de bişey düşündüğümden dolayı falan değil ama bu swf dosyası baya ilginç ve sağlam bi çalışma. önceden burda konusu açılıp url si verilmişti başka bi başlıkta.

said:
Ancalagan, 10 Şubat 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
http://www.funlol.com/funpages/911-conspiracy.html#Preloader

bu swf dosyası çoooook tartışıldı başka sitelerde de. google dan "pentagon.swf" diye aratıp görebilirsiniz. ha bu arada flashı daha büyük boyutta izlemek için:
http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon.swf

tekrar ediyim benim konuyla ilgili sabit bi fikrim yok .herşeye ihtimal veriyorum. yani bu url yi verdim diye her gördüğüne inanıyo musun sen gibi yorumlar yapmayın :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ülkeler çıkarları sayesinde ayakta dururlar..aslında türkiyenin bugüne kadar böle sağlam bi şekilde kalmasının tek sebebi jeopolitik konumudur...biliyosunuzki her tarafı ülkelerle çevrilidir..türkiyeyi ele geçirmek isteyecek devlet önce saldıracağı taraftaki devleti yıkıp geçmesi ya da onunla işbirliği yapması gerekir...bunu içinde amerika ve diğer türkiye krşıtı devletler, direk savaş yerine ülkeyi kendi yarattıkları piyonlar sayesinde içten bölmeye çalışmışlardır...ancak bu amerika için geçerli değildir..çünkü amerika kendini bi şekilde dünyaya ispat etmiş..(bunu tasvip etmiyorum)ama maalesef adamlar boruları öttürüyor..11 eylüllede adamlar bir kez daha dünyaya ispatladılar kendilerinin..YIKILMADIK AYAKTAYIZ..ÇÜNKÜ BİZ ABD YİZ KARDEŞİM..BİZ İSTERSEK HERÜLKE BİZE DİZ ÇÖKER...(naaaaaaaahh!!!)gördük anam ırakta..güzel aldınız ırağı...şimdide irana misafir olacaklarmış... o sıkar biraz...bekleyelim görelim..[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Mesaj tarihi:
yapar bu gavurun çocukları yapar[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
iddialar cidden ilginç ama daha da ilginci şu ki, eğer bunu amerika planladıysa veya içerdeki bir grup planladıysa neden pentagon'u da vurdurttu? wtc nin yıkılması zaten yeterince büyük bir olay.

belki de yakınlardaki askeri üsten kalkan jet uçaklarını kullananlar da wtc yi yıkanlarla işbirliği içindeydi? ve amerikan hükümeti/ordusu askeri uçağın da kaçırılmış olmasını örtbas etti.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Mesaj tarihi:
Şu bir gerçekki butun devletlerin geleceği pamuk ipliğine bağlaı bugun onalra yarın bize:)
Ama şöle söliyims avaş çıkarsaki allah korusun inşallah avrupayıda daatırız madem bize daldılar dişe heryere bomba sallarız mauha :)
Mesaj tarihi:
said:
Cermy, 10 Şubat 2005 01:46 tarihinde demiş ki:
said:
-007-, 10 Şubat 2005 01:44 tarihinde demiş ki:
bu konu daha önce tartışılmıştı ben bulamadım siz bulun

ehuh biri bu .

şu iki[signature][hline]http://free.hostdepartment.com/h/haberler/images/ataturk.jpg
Mesaj tarihi:
bu olay habertürkte tartışılmıştı uzmanlar fln hesaplar yapmıştı o binanın demirlerinin uçak yakıtının patlaması sonucu erimesi imkansızmış demirleri yapan firma 1600 derecede erir diyor uçak yakıtı taş çatlasa 800-1200 gibi bi dereceye çıkıyormuş. Teorileri şu şekildeydi; binaya önceden patlayıcılar döşenmiş vede uçagın altındaki ek parçanın patlayıcı niteligi taşıyan bişey koyulmuş. WTC ın ne kadar kusursuz yıkıldıgını herkes biliyor zaten hiç etrafa saçılmadan dümdüz iniyor aşşagıya, olaydan 30 yada 45 dk sonra WTC ın yakınındaki CIA binasıda tehlike arzediyor denilerekten yıkılıyor ama kimse o binaya nasıl ve ne zmn patlayıcı sokuldugunu bilmiyor. Karakutu bulunamamasına ragmen zanlıların pasaportları çiziksiz bulunuyor ve ne tesadüftürki bu zanlıların bir tanesi hala hayatta olup kendi ülkesinde yaşamına devam ediyor. enteresan bir olay. Amerika ırakta terörle fln mücadele etmiyor sadece çıkarlarını düşünüyor. Usame bin ladin deseniz zaten 80 mi 90 lı mı ne , yıllarda cia destekli ruslara karşı çarpışmış bir adam. Amerika'nın afganistana ve ırak a girmesini kolaylaştıran en büyük etken bu olaydır zaten WTC nin indirilmesi. Dünya kamuoyundaki tepkiyi düşünsenize müslüman teröristlere karşı , düşünmenize gerek yok zaten gördünüz biz bile igrendik olanlardan. Sırada kim var ? yeni ambargo uygulanan iran mı? yoksa teröre destek veren suriye mi? seçin birini girin dagıtın yagmalayın firmalarınız oralarda kaynak bulsun türk şoförleride taşımacılıgı yapsın herkes mutlu olsun. O kadar saldım çayıra mevlam kayıra gidiyorki amerika kendi halkı bile durduramıyor. Bush u görüntüde istememelerine karşın tekrar seçiliyor adam. milyon tane soru işareti var alavere dalavere bu olayların altında. allah bilir kaç yıl önceden planlanmıştı bunlar...[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-

[Bu mesaj Lord_Unholy tarafından 10 Şubat 2005 08:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
_ILuVaTaR_, 10 Şubat 2005 02:59 tarihinde demiş ki:
masonlar yaptı bunu...aa gerci amerikayöneticileride masondu dimi?o zaman şüphe yok kenidleri yaptılar.

masonluk özünde yapıcı bir organizasyon sanmıyorum masonların bu olayı yaptıklarını. duvar ustası demekti galiba mason kelimesi.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
Mesaj tarihi:
Bişey daha var... Yanılmıyosam bu Fahrenheit(doğru yazdım mı bilmiorum..) 911 filminde yayınlanan bişey vardı. Ki bu yayınlanan şey etkiledi amerikada filmin çıkış tarihini. Amerikada o olaylar olmadan önceki gün çok arınılan adamın (Bin Ladin ) ailesi nedense özel bi uçakla alınmış ve amerikaya götürülmüş amerikalı yetikililer tarafından...
Amerikan halkına Bin Ladinin hala bulunamadıını sölüolar...[signature][hline].... LeviathaN ....
Mesaj tarihi:
ilk sayfayı okudum sadece ve güldüm gerçekten.. Onca insanını öldürür mü? öldürür. kendi çıkarları için herşeyi yapar ve sizin gibi saf insanlar olduğu sürece bütün kanıtları göz ardı ettiğiniz sürece de bu böyle gider yaparlar ederler evet bak bin ladin terörist amerika düşmanı diyip diyip oyunlara gelirsiniz.
masonlar duvar işçisidir demiş birisi. Ne demek bu şimdi adamlar şu an duvar mı yapıyo sanıyosun? amerika en ufak organ yangınına helikopterlerle galonlarca su taşıyo böle bi felakette bir tane helikopter kalkmadı. Museviler işe gitmedi.
Demirlerin erimesi imkansızdı binanın çünkü yakıt o kadaryüksek bir dereceye çıkamıyo. Amerika hiç mi anlayamamış o uçağın kaçırıldığını o kadar uçaksavarı var osu var busu var şehir tamamiyle bi uzay üssü gibi savunmaya sahip bir şehir ve bunu engelleyememişler öyle mi? otun bokun istihbaratını alan amerika o uçağın kaçırıldığını ve oraya yönlendirildiğini anlayamamış öyle mi? bırakın allah aşkına.. inanmayın böyle şeylere.. gerçi inansak da inanmasak da sonuç değişmicek.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
İşin garip yanı Amerika teröristler var dedi Bin Ladin i suçladı ama saldırdığı yer Irak oldu yani önceden hedefledikleri bölge oldu ve sebepleri uydudaki görtünler ve tel konuşmaları...
Adamlar bu olayla kendinlerini masum gösterip dünyada terörizme hayır dediler ve gittiler savaş başlattılar... Asıl amaşlarını insanlara farklı gösterdiler...[signature][hline].... LeviathaN ....
Mesaj tarihi:
said:
eraygnr, 10 Şubat 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
said:
Evet arkadaslar ne dersiniz benim böle bi teorim var bence o ucaklar aslinda amerika kontrolundeydi vede hepsi amerikanın istegiyle oldu iraga girmek icin tabi siz ne dersiniz bilmem bi kacnıznız bazi fotograflari koayrsa daha ii olur ikiz kulelere ucak nasil isteyerek gireiblr ayda pentagona nasil bi cuak gider benim cok yakı tanıdıklarim avr kontrol kulesinde görevli vede bi ucagin rotasini resmen onlar belirliyo imkansiz tabi siizn de bu konuda düsünceleriniz nedir bilem

ha ne diyorduk $imdi hangi bi ulke bilerek ticaret merkezini yıkar ki ?

binalar yeterince eskiydi dogudaki gokdelenler onu coktan gecmisti. yapilan bir saldiri ile amerikan halkini ayaklandirip guya terore karsi saflandiracakti. yeni bina dikilecek en buyugu olacak. irak`a gitti ama istedigi pek olmasada direniyo amerika. dur bakalim ne olacak.[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 10 Şubat 2005 01:59 tarihinde demiş ki:
sence saçma diilmi dediğin ? uçağın rotasını nasıl kontrol kulesi belirleyebilir ? uçağa şu yükseklikte , şu rotada gitcen der oda gider ama pilot kumanda kolunu çevirirse istediği yere uçar ;)

beyin yikama gunumuzde pkk tarafindanda kulaniliyor[signature][hline]Icq: 668699
Mesaj tarihi:
önce afganistana girdiler..

sonra terör burda da war diyip ıraka girdiler[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Mesaj tarihi:
Ama afganistan göstermelikti.. Adamın babasıda Irak kuveyti işgal etti bahanesiyle Irakla körfez savaşı olmuştu... Sonuçta ordaki işleri yarım kalmıştı.. Onuda bu halletti..[signature][hline].... LeviathaN ....
Mesaj tarihi:
aynen oyle yaptilar. ve bu olaylari guya teroristlerin ucagi ticaret merkezine sokmasindan sonra yaptilar.

ya arkadaslar sunu dusunun. sizin turkiyede bile en ust seviyede olan hava alanina AMERIKA gibi bi ulkede[ne kadar sevmesemde doplari biraz aptal bi toplum cunku ama olsun teknoloji var adamlarda]o ucagin o terorist tarafindan ele gecirilip o kulelere 4124321 km yaklasmasi bile imkansiz. adamlar gorunmez kalkan falan orduler ulkenin ustune. bildiginiz o filmlerde cizgi filmlerde gordukleriniz varya onlardan.[signature][hline]Icq: 668699
Mesaj tarihi:
said:
Darklight1903, 10 Şubat 2005 10:52 tarihinde demiş ki:
adamlar gorunmez kalkan falan orduler ulkenin ustune..

SIR YES SIR!
iki saat sonra blair'le buluşmanız var efendim. daha sonra da dışişleri bakanınız rice ile kısa bir dosya üzerinde tartışma yapıcaksınız. Sonra da Langley'de CIA Headquarters'da CIA yetkilileriyle bu kalkanı tartışıcaksınız efendim. programlarınız bugünlük bu kadar.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

• Yeni Oluştur...