Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köreliyorum arkadaslar ne yapmaliyim.

diablotg

Öne çıkan mesajlar

simdi bakin herkes zekidir ama herkes güvenemez kendine.Herkesin zekasi farkli yonlere göredir.Bakin ben Fizik severim zaten hedefim fen fakültesi fizik bölümü yani fizikçi olmak simdi evde annem ilkokul mezunu hayat1 tv yemek yapmak ütü mütü görüor gerisi bos allah tek tir gerisi önemsiz.Babam var lise mezunu dandirikten bir liseden zorlana gecmis ve kendini çok akilli sanip saçma ve bilmisce konusuor ama söledikleri yanlis tamamen babam yanlis konusuyosun yanlis bu diyosun hadi lan diyo benden iyi mi bilcen vs vs.
simdi bugün Ar-Ge den ankaradan iki adam geldi.Sorular sordular babam adamlari direk kovalad1 adamlar yardimci olmaya calisti istanbul un en büyük dershanesi erol llu bilmemne eitim cd si üni hazirlik vermek istediler babam adamalri kovaladi falan sonra bakin hala daha firça kayiyo yok onlar pazarlamaci felan ya allah askina benim hedefim cok büyük fizikçi olmak insanliga çok büyük insan olarak damga vurmak. insanlar1n kaderini deigistirecek teoriler cikarmak.Ama beni kimse ne yönlendiriyor nede yardim ediyor.Tek basimayim bende bilgisayar oynmuyorum bütün gün.napicam arkadaslar lise-2 fen deyim 1.dönem zayif yok ama dü_üktü çok 2.93 bölüm ortalamasi geldi arkadaslar nolur biri yol göstersin napacam Ben gerçekten çok büyük fizikçi olacagima inaniyorum ama kimse desteklemior hatta sen mi olcan falan falan diyorlar.inanki bi sürü kitap okdum zeki olduguma inaniyorum ama napacagimi bilmiyorum hedefimden gün geçtikçe uzaklasiyorum.YARDIM LUTFEN[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

keşke yatılı okusaymışsın diyorum. mümkünse onu bi değerlendir bence.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Sosyal ağlarda paylaş

Cok zor bir durumdasin benide pek yonlendiren biri yoktu ama unide profoserle konustum ve su anda bi hedefim war zaten fen okumak istiyordum olucak o da gidecegim unileride kararlastırdım... bence bir uniden bir profosorle gorus onla konu bilgi al cok yardımcı olur ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Sosyal ağlarda paylaş

BIR LABRATUAR OLUCAK ONUMDE KOCAAAMMMAAN BIR KUTUPHANE SEC SEC OKU BEN BUNU ISTIYORUM BISILER YARATMAK YA EINSTEIN GIBI BUYUK BIRI OLMAK ISTIYORUM YA OFFFFFFF[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım şu anda ben itü deyim. sana sadce yukarıdaki arkada gibi bir tavsiye verebilirim. eğer sen bu dediklerini gerçekten yapmak istiyorsan, kendini geliştireceksin. bu dünyada özellikle ülkemizde okumadan maalesef olmuyor. artık çok zeki olup, es kaza bir gün keşfedilen insanların çağı yok. eğer birazcık azmin varsa harçlığından arttırıp kendine kitap alırsın. dikkatini çekerim test kitabı veya konu tekrarı değil. gerçek anlamda kitaplar alırsın. okursun. fiziğimi seviyorsun. o zaman al einstain nin izafiyet teorisini oku. oku ki insanlar nasil birşeyler üretebilmiş gör. o seti istiyor musun? eğer gerçekten istiyorsan al. bir şekilde alabilirsin emin ol. (ben de yapmıştım çünkü buna benzer birşeyler) bu arada düşünmekten korkma. her konu üzerinde düşün ve özellikle çoğu insanın gereksiz bulduğu felsefeye özen göster. çünkü beynini eğitemessen düşünemessin. belki zeki insanlar için kötü bir ülkede yaşıyoruz. iyide dünya türkiye deiğlki. dünyanın en iyi kalp ve beyin cerrahlarının arasında türkler var. ve bu insanlar türkiye de değil. yani ne sonuç çıkıyor. biraz kendini kurtarmaya bakıcaksin. emin ol yurt dışından da bu ülkeye hizmet edebilirsin. kesinlikle lisan öğren ve bundan sıkılma. öğrenebildiğin kadar öğren. 7,8,9 hiç farketmez. tabii ki bunu sistemli bir şekilde yap. örneğin önce ingilizce öğreneceksin. ardından almanca. sonrada latin dilleri. bu sıra süper bir sıradır. unutma karayı kaybetmeyi göze alamazsan, okyanusu keşfedemessin...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Plevne'den çıkmam diyor...
-----------------------------------------
Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

bak mesela asiri merakliyim hemde çok yani yeni ne görsem hemen inceler arastiririm.Bi gün karadelik diye bi kitap okudum babama anlattim tehlikeleri felan falan bu arada ben çok asiri dusunen biriyim.Sonra babam bir firca atti ki sormayin dayak yiyodum az daha neymis efenedim ben deliricekmisim kafayi mi yemisim birakicakmisim baskalari urasikcam ondan sonra gecenlerde yattiydim.Gece birsey duydum ufo gemilerinin kameraya almislar kalkip kostum ne acaba die babam gene firca atti anca böle mrk et bunlara adam olmican sen falan ya arkadaslar ben napayim ya OFFFF[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

bak arkadaşım bu dünyada en zor şey kafaları değiştirmektir. onun, benim babamın, başkalrının babalarının kendi doğruları var ve bu doğruları değiştirmeye korkuyorlar. bırak onları kendi hayatlarını yaşasınlar. sakın yanlızda bırakma çünkü bir gün onları kaybedersen gerçekten o "ihtiyarları" çok özlersin. ufo konusuna gelince kendini evden kurtarıp bu müzeleri filan gezmeni tavsiye ederim. kendini ev ve internet ile sınırlama bu kadar görülecek şey varken dünyada...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Plevne'den çıkmam diyor...
-----------------------------------------
Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

e ben anlamadım sen hem "ahh şöyle olsa" diyosun "çok istekliyim" diyosun, sonra "bilgisayar oynuyorum, uzaklaşıyorum" diyosun. Sen gerçekten bi karar ver bu yazdıkların amaçmı hevesmi? kime kimsenin kolundan tutmaz, bi hedef koyduğuna inanıyorsan zamanını ona göre planlamalısın[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

ya çok istekli ve hevedliyim ama kimse yol göstermio inandirmio beni basaracagima o yuzden bole oynuyorum ya birakirim bilg milg açmam ama yeterki inaniyim kitap aldirsinlar ya off[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

seni illa birilerinin gazlaması lazım ise demekki gerçekten hedefin değil. Hedef dediğin şey başkasının lafıyla etkilenmez, insan inanır ve üstüne gider.. şartlar ne olursa olsun[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

çevreni takma içinden gelen sesi dinle kendi yolunda ilerle bunları yaparken okuldaki derslerinin ne kadar önemli olduğunu da unutma. Yani o tip hayallerin vs vs varsa bugün okulda öğrendiğin fiziği kimyayı matematiği sevmen ve yapabilmen şart

ancak bu temelleri yapabilirsen amacın olan üniversiteye gidebilirsin.[signature][hline]http://free.hostdepartment.com/h/haberler/images/ataturk.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Sen once universiteyi kazan. Sonra zaten özgürsün. Sadece Fizikle universite kazanılmıo maalesef. Yapacak bişe yok. sen hazır lise2deyken ders çalış dauniyi kazan. Dediğim gibi, isteğin de varsa zaten gerisi kolay.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
harvester, 10 Şubat 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
seni illa birilerinin gazlaması lazım ise demekki gerçekten hedefin değil. Hedef dediğin şey başkasının lafıyla etkilenmez, insan inanır ve üstüne gider.. şartlar ne olursa olsun
kazın ayağı hiçte öyle değil işte. bir yere kadar dayanabiliyorsun. sonra çoğunlukla boyun eğiyorsun. eğmesen bile artık gücün kalmamış oluyor. bazen bir şekilde kendine geliyorsun tekrardan başlamak için fırlıyorsun yerinden ama tıpkı yaşlı bir adam gibi kısa süre sonra bir yerlere tutunarak yavaşça kıçının üstüne oturuyorsun. işte o anda bütün o amaçlar o kadar uzak ve ulaşılmaz görünüyor ki ....

neyse ...
Sosyal ağlarda paylaş

eğer notların ii olmazsa ailenin önüne başarabileceinin bi işaretini koymazsan tabii ki bu tepkileri alırsın babandan...sesin çıkmaz olur..okulumdaki birsürü insan evde kendisi çalişip deli gibi ortalama yapiolar..otur çaliş notlarını yükselt bence..sora baban bişe solediinde önüne koyarsın karneni bak ben yapabiliorum beni engelleymezsin dersin..[signature][hline]* veruca¹º*
..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...