affb12 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu playerler nerde bulusur yani nerde encok player wardır mesela ultima online daki britania weeya star wars galaxies deki coronet gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Büyük şehirler genelde kalabalıktır ama kalabalık geniş bir alana dağılır. Küçük kasabalarda herkes bir aradadır. Ama ne sqg, nede uo gibi insanların iletişmek için bir araya toplanması gerekmediği için genelde bu bir problem olarak karşına çıkmıyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affb12 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben charımı simdi actım ve nigt elfim o buyuk sehirlere nası giderim veya turk guilidi warsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Shadowglen denen yerde olmalısın, güneydeki yolu takip et, Darnassus'a varacaksın, burası elf'lerin homeland'i. Ayrıca guild'ler için bir önceki konuda seni yönlendirdikleri konuyu takip edebilirsin. :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Sen questlerı yap o senı bırazdan quest verır oraya yollar level 7-8 cıvarı sanırım[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar