Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kafaya koydum trollking indiricem 2 kişiyle. bugün denedim 11651 koyuyomuşum taş çatlasın 20 dkda alırım gibi geliyor. ilk vuruşta öldükte neyse.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- [Bu mesaj Lord_Unholy tarafından 10 Şubat 2005 08:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu bus/bes ne işe yarıyo arkadaşlar[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ KO Ares Server - Orc Rogue [b][b][u]Sözlükte HåD£§[/b][/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bi kac gun once darkmare lerden su ishte 7 tane oldurdukten sonra su item 12 tane den sonra soyle guzel item diye anlatıyorlardı dun gece klanca gaza geldik.15 tane darkmare kesildi ve cikan itemları sayıyorum size: 13 potion of soul ve 1 adet wrist cutter(dandik odun baltası). Bazı moblarn dusurdukleri itemlar sabit zaten bunlar da internet sayfasında mevcut.Bunların da her yaratıktan illa cıkacak diye bir sartlanması yok.Gerisi tamamen olasılıga bakıyor.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben kesinlikle cıkıyo demedim ama adamın biri var işte lvl62 onun ikinci charı rouge-hunter. olayı aynen boyle anlattı ki bana; bus alıcaktım adamdan "git cz'ye meganthereron kes ve ne kadar noobsan o kadar düşme oranı daha yuksek" valla bilemicem artık ne kadar dogrudur ama bi kac kisiden daha duyunca benim de aklımda oyle bi inanıs olusmadı degil yani. bu arada bilmem farkettiniz mi ama cz deki meganthereon'lar lvl48 digerleri 44 sanırım sayılarda cok emin degilim bilgi için sitesine bakınız. bu arada ölme riski peki? die sorunca adam "ölmeye çare yok" diye ekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symrna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Hehehe ölmeye çare benim waLLa .. itina ile ölüler kaldırılır :) Mrproblem .. O kadar DARK tan bişi çıkmadı ya içim gitti waLLa ama o kadar DARK kesmekte bişi :) heheh[signature][hline]Symrna LvL 49 Priest Healer-RezZer ---- Ares--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 keşke ben de diyebilsem "şundan bana şöyle bi item düştü" diye. Cz'ye gittik, officer kestik, assassin kestik. Cardinal kestik. Apostle kestik. Bişi çıkmadı. ama harpyden bi tane viper staff düşürdüm şansa. O da rare item çıktı anasını satiim (+5) Bus'la trade ediyom. server ares. :([signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhiSainthSalian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Benim yan makinada oturan bi adam vardı... lvl33 mage di 0 manner vardı.5 tane abyss bastı 1'i raptor, 1 bus, 1blessed elemental çıktı...Kafayı yedim! şimdiye kadar 1000 in üstünde bastım, verdiği en iyi şey chitin armor oldu! Gel de ağlama!!![signature][hline]Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 aglama boswer.abbys icin deneleri sen burda gorseydin aglamaya baslıosan buna,onları duynca intihara kalkısırdın.Ben birini duyduumda yerlere yatıodm gulmekten.Artık yerlere yatma nedenim adamın aptallıgımıydı yoksa salladıgı lafın yuh dedirtmesimiydi hatırlamıom.Laf da suydu 10000 abbys bozdurdum bana doru duzgun bisey cıkmadı. 10000 abbys = 2.000.000.000 kadar para edio ki 150 den satıını dusunsek bile yanında tasımaya para limitleri yetmeyen bi mebla.gel simdi buna ne laf solersen sole.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Sallamış derim sadece. Sallamamışsa salaktır.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 10000i bırak 100 abyss bulsam göbek atarım şuan :D[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sen ne diosun. ilaç gibi gelir şerefsizim. hepsini satarım. :D :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhiSainthSalian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Adonisteyse dooru olabilir.bi kaç tane adam tanıyorm o portrede. Adamlar 3 kişi biriktiriyolardı. Abyss takıntısı var yani. koleksiyon yapıyolar. inn de abyss den başka bişey yoktu.[signature][hline]Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ewt var bizim clandan birine düştü[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 100 abyss bişey diil ya o kadarda düşmeyin. en azından otoloot varken bişey diildi provoke / inferno olayıyla topluyoduk o kadarını bikaç saatte. trollking zorlamaya devam ediyorum lvl 50 oldum mu 23000 koyucam trolle bitmiştir para sorunum[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bus düşüyo evet bana da düşmüştü bi kere[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş.... BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar