-Mod- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Body i bırakmıştım hem basket hem waterpolo hem body olmuodu.ne zamandırda ağırlık çalışmıodum.Bir gittim5 saat ağırlık çalıştım ve çok sert aletlerle ve eve geldim yeni çok pis kaslarım ağrıo ne yapcam? ben hap flnda alıodum kas için.[signature][hline]KOBE ^Liseli Genç Fenerbahçeliler^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hap map almayın lan ..hasta mısınız ..kendinizi öldürmek mi istiosunuz. sıcak bi duş sonra derin bi uyku her derde deva.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mod- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya body deyken kas yapmak için heveslenmiştim haplar oluo ya kas yapmak için aldım bide günde 2 saat çalışıodum çok pis kas yaptım.sonra bıraktım bugün gittim 4 5 saat çalıştım acaip bi ağrım var.. uyucam iyi gelir inş.[signature][hline]KOBE ^Liseli Genç Fenerbahçeliler^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya işte onu diorum.. kas yapmak için hap kullanılmaz ,, onların cou vücudundaki bazı hormonları çalışmasını engellio ilerde başına iş açar .. bana kalırsa kas yapmak için body ye de gidilmez,, onun için en iyi yöntem yüzmek veya koşmak.. body yaparsın bi ay bi ara verirsin her yerin sarkar , zaten bilirsin , dewamlı yapman gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya bende 4 aydır formsuzum dün ark.ların gazıyla 4 saat kartopu oynadım bugün kol gitti[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Aahaha :) Çok iyiymiş son mesaj. Formsuz kasların çok çalıştırılamsından sonraki ağır ağrılar için sıcacık duş ve dinlenme... En güzel çaredir yukarıda da yazıldığı gibi.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: fizik, 09 Şubat 2005 20:16 tarihinde demiş ki: ya bende 4 aydır formsuzum dün ark.ların gazıyla 4 saat kartopu oynadım bugün kol gitti kendine gelirsin bi kaç gün içinde :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 zamanında bende body e gitmiştim. hoca derdi az ağırlıkla çok çalışın, ama biz hep tersini yapardık tabi velet dönemleriydi yaza kızlar koşçak ya peşimizden..bi gun baya abanmıştım ağırlıklara sonuç noldu? kollar şişti deli gibi.. eve bi gittim her tarafım et kesii kaslar deli ağrıyor..hoca demişti eve gidince sıcak su banyosu ve iice ovunma, ağrıyan yerleri sıcak suyla ovup kafayı koyucan yastığa, bir iki güne kalmıycak bişeyin..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kendini yakacak bi sekilde banyo yap ii gelir...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: driftintosin, 09 Şubat 2005 19:14 tarihinde demiş ki: hap map almayın lan ..hasta mısınız ..kendinizi öldürmek mi istiosunuz. sıcak bi duş sonra derin bi uyku her derde deva.. sanki anapolon alıyor. bilmediğiniz şeyler hakkında mümkünse sallamayın. yada destekli atın. adam aminoasit kullanıyordur büyük ihtimal. günde 2 saat çalışarak da nasıl süper kas yapıyorsun anlamadım. 5 saat calıstıgın içinde geçmiş olsun, o kaslar 2 hafta düzen tutmaz.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar