Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kas ağrısı

-Mod-

Öne çıkan mesajlar

ya işte onu diorum..
kas yapmak için hap kullanılmaz ,, onların cou vücudundaki bazı hormonları çalışmasını engellio ilerde başına iş açar ..
bana kalırsa kas yapmak için body ye de gidilmez,, onun için en iyi yöntem yüzmek veya koşmak..
body yaparsın bi ay bi ara verirsin her yerin sarkar , zaten bilirsin , dewamlı yapman gerekir..
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında bende body e gitmiştim. hoca derdi az ağırlıkla çok çalışın, ama biz hep tersini yapardık tabi velet dönemleriydi yaza kızlar koşçak ya peşimizden..bi gun baya abanmıştım ağırlıklara sonuç noldu? kollar şişti deli gibi.. eve bi gittim her tarafım et kesii kaslar deli ağrıyor..hoca demişti eve gidince sıcak su banyosu ve iice ovunma, ağrıyan yerleri sıcak suyla ovup kafayı koyucan yastığa, bir iki güne kalmıycak bişeyin..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
www.myuo.org
Sosyal ağlarda paylaş

said:
driftintosin, 09 Şubat 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
hap map almayın lan ..hasta mısınız ..kendinizi öldürmek mi istiosunuz.
sıcak bi duş sonra derin bi uyku her derde deva..

sanki anapolon alıyor. bilmediğiniz şeyler hakkında mümkünse sallamayın. yada destekli atın.

adam aminoasit kullanıyordur büyük ihtimal. günde 2 saat çalışarak da nasıl süper kas yapıyorsun anlamadım. 5 saat calıstıgın içinde geçmiş olsun, o kaslar 2 hafta düzen tutmaz.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...