dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 evet bencede doğru max. 26 diildir.. telekom öle alışmış ki bizi kazıklamaya!! bizde zavallılar olarak işte 26, 27 olunca coştu sanıyoruzz..,=) ama coşmuyo normal aslında daha fazlası bile gerekirdi..[signature][hline]***THE DREAD LORD*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Kesinlikle birşeyler deniyorlar buna eminim. Yani Inanılmaz şekilde pinglerimde sorun yaşıyorum keza downloadlarımda aynı rezillikte. kabloneti aradıgımda bolgede teknık genel bi sorun var denıyorda aslını solemedıklerını bılıyorum yani. Umarım eski haline getirirler yoksa bu dayanılacak gibi degil.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bende bu öğlen ilk defa 33kb/sn ile download ettim şaştım yani :).[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yaw benimki acaip hızlı. swg nin patchlerini indiriyorum(format sonrası sendromu) dehşet hızlı yihuuu...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: mayfer, 09 Şubat 2005 19:54 tarihinde demiş ki: arkadaşın adsl (128) da coşmuş gündüz 128 adsl kalmadı ki?[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Türk telekom bizi oyalamak için ara gaz veriyor bence :)[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hehe güsel yorum. ama ben adsl 2 diye bişey duydum o olaya geçiş sürecine hazırlıkta olabilir bence...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: madjai, 10 Şubat 2005 19:40 tarihinde demiş ki: hehe güsel yorum. ama ben adsl 2 diye bişey duydum o olaya geçiş sürecine hazırlıkta olabilir bence... avrupa olan bişey bu turkıye de değil[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bendede olmuştu bikere çok sevinmiştim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar