Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl coştu mu yoksa banamı öyle geliyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet bencede doğru max. 26 diildir.. telekom öle alışmış ki bizi kazıklamaya!! bizde zavallılar olarak işte 26, 27 olunca coştu sanıyoruzz..,=) ama coşmuyo normal aslında daha fazlası bile gerekirdi..[signature][hline]***THE DREAD LORD***
Mesaj tarihi:
Kesinlikle birşeyler deniyorlar buna eminim. Yani Inanılmaz şekilde pinglerimde sorun yaşıyorum keza downloadlarımda aynı rezillikte.

kabloneti aradıgımda bolgede teknık genel bi sorun var denıyorda aslını solemedıklerını bılıyorum yani.

Umarım eski haline getirirler yoksa bu dayanılacak gibi degil.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
Bende bu öğlen ilk defa 33kb/sn ile download ettim şaştım yani :).[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"...
dL|Chavez/Damne[dL]egion...
Mesaj tarihi:
yaw benimki acaip hızlı. swg nin patchlerini indiriyorum(format sonrası sendromu) dehşet hızlı yihuuu...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Plevne'den çıkmam diyor...
-----------------------------------------
Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter
Mesaj tarihi:
said:
mayfer, 09 Şubat 2005 19:54 tarihinde demiş ki:
arkadaşın adsl (128) da coşmuş gündüz

128 adsl kalmadı ki?[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki:
yok ben karsiyim cyborg sexdi askti
cyborg ne lan cyber
H.B.E
Mesaj tarihi:
hehe güsel yorum. ama ben adsl 2 diye bişey duydum o olaya geçiş sürecine hazırlıkta olabilir bence...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Plevne'den çıkmam diyor...
-----------------------------------------
Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter
Mesaj tarihi:
said:
madjai, 10 Şubat 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
hehe güsel yorum. ama ben adsl 2 diye bişey duydum o olaya geçiş sürecine hazırlıkta olabilir bence...

avrupa olan bişey bu turkıye de değil[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
  • Yeni Oluştur...