Valeron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 ya selamlar, bi galaxy tab s2'im var, youtube'dan video açtığımda takılıp duruyor hiç birşey izllenmiyor varmıdır sebebini bilen eden başına gelen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Umarim cozum onerim ise yarar. Tahmin ettigim seyse tabi. Sendor ayarlarindan videolarda goz kontrolu var karistir bulursun. Ilk s4 aldigimda ayni Bela benim basimdaydi. O olay sen tele bakmayinca videoyu durdurma olayiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Pordakal said: Umarim cozum onerim ise yarar. Tahmin ettigim seyse tabi. Sendor ayarlarindan videolarda goz kontrolu var karistir bulursun. Ilk s4 aldigimda ayni Bela benim basimdaydi. O olay sen tele bakmayinca videoyu durdurma olayiydi. nerde bu sensor ayarları ? ayarlar da yok öyle bişey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 https://youtu.be/SKPkN8OF4lc Dk 3 den izlemeye basla. Ayni olay mi emin ol once. Sonra ayarlardan bulursun gesture fu airview di falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Pordakal said: https://youtu.be/SKPkN8OF4lc Dk 3 den izlemeye basla. Ayni olay mi emin ol once. Sonra ayarlardan bulursun gesture fu airview di falan bu mevzu değil abi otomatik pause etmiyor takılıp takılıp çalışıyor yok mu bilen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 O zaman bilemicem. Hic denk gelmedim ne bi tablette ne bi telefonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Pordakal said: O zaman bilemicem. Hic denk gelmedim ne bi tablette ne bi telefonda abi baya bildiğin youtube'da video izlerken takıla takıla çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 salakça bişey dicem, sildim yükledim düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar