Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski yeni merhaba

Everman

Öne çıkan mesajlar

evet tekrar başlamak için yeni gelenler bölümü en mantiklisiydi, herkese selamlar, ve de merhaba demek her ne kadar bu dijital ortamda diğer herkesinkiyle ayni dahi olsa ben sonuna şöyle bir şey ekleyeyim ki kendimi farkli hissediyim ve ilk mesajim sikintili olursa daha mesaj atmak istemem ki, işte bu yüzden "startover is no way to begin" ve evet tekrar merhabalar.
Sosyal ağlarda paylaş

merhabalar fizban, bu uzun zaman boyunca aslinda neler yaptiğimi ben de bilmiyorum sanirim paticik forumlarindan uzaklaşmam UO'yu birakmamla beraber olmuştu, kirilganlik yok, gizli işler yok, süt dökmeler, muhteşem icatlar yok, her şey güzel, geri gelmek de. şeyi özlemişim ama *gözleri yaninca yumruklarini sikica tutar, yaninda ağlamamaya çalişarak* gibi aksiyon içerikli şeyleri evet. merhabalar *laylaylay diye giden bir şarki söyler*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
merhabalar fizban

Fistan :)

hoşgeldinn[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...