ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ya anlamadim ben de baska insanlarin caldigi metal seyleri bilmiyorum bazen napiyorum? dinlemiyorum yani napmam gerekiyo herkesin bilmesi mi lazim illa guzel sarkilar bunlar ben seviyorum uzmeyin beni alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 The Cure duymadın mı hiç, vah vah o zaman Hemen The cure - Friday I'm in Love ı çek bu grubu sevmezsen artık höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 friday im in love'ı bende severim, ama neden sevdigimi hiç anlayamadıgım şarkılar listesindedir. çalar eşlik eder sölerim çokda severim ama gayetde igrenç bi şarkıdır aslında :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ama.. ama.. *! hıçkırıklara boğulur* neyse salı bol bol kylie çalarım lol[hline]-Master Yoda, I'm ready -Much you have learned Urza, but a lamer still you are not -But Master, I've completed the trials -One more obstacle to overcome and a lamer will you be... get lame you must Padawan UrZa, 22 October 2002 17:30 tarihinde demiş ki: bende de 1024 ram war:) Lamer Master 2 : Lamer Outcast Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Yok yok ikiyol üzülme ben sadece yorum yapıyorum :) Prawdan iyidir.. Ahmet kaya 'ya bunları tercih ederim..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ehe nası bi hate tir bu anlamadım ilginç bi şarkı.. adı hate ancak neşeli bu arada yanlış düşünüosun bunu da bilmioruz evet kılım.[hline]-Master Yoda, I'm ready -Much you have learned Urza, but a lamer still you are not -But Master, I've completed the trials -One more obstacle to overcome and a lamer will you be... get lame you must Padawan UrZa, 22 October 2002 17:30 tarihinde demiş ki: bende de 1024 ram war:) Lamer Master 2 : Lamer Outcast Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 arcane kıl mısın ? =P[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: BonePART, 12 June 2003 01:53 tarihinde demiş ki: yalan dunyanın en uzun isimli sarkısı cenotaphın sarkılarıdır ornek gerekirse cenotaph - Mutilated Genitalia In Lack Of Resurrection Under Effective Punch.mp3 bu en kısasıdır ehuehue[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa harbi ya bonepart bidaaki yayına şööle puked genital purulency den bi kaç şarkı çalıversene. ex femine promiscuous masculine's solified klitoris swallowed by vermins in coffins falan böle ;9[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ahaha ben bu parçayı biliyorum .. *!yalan söyler*[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bunu biliyorum ! deermişim.. bu arada cenotaph ın ahlak kurallarına uygun ismi olan bi şarkısı yok galiba lol bu ne be neyse nerde kalmıştım..hmm.. Kylie ! Kylie ! kylie ![hline]-Master Yoda, I'm ready -Much you have learned Urza, but a lamer still you are not -But Master, I've completed the trials -One more obstacle to overcome and a lamer will you be... get lame you must Padawan UrZa, 22 October 2002 17:30 tarihinde demiş ki: bende de 1024 ram war:) Lamer Master 2 : Lamer Outcast Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 birde şey vardır kedi, sen seversin; Ninedays - Story Of a Girl. güzeldir ha Joan Osborne - One Of Us ı dinleren tüylerim diken tiken olur. Bazı şarkılarda da berserk e geçerm, olan dolapla duvara olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 niye kimse RHCP çalmıyor ya ..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ashhhaa pazar günü gelssinacrane sana bol bol kylie çalarım :) hatta korn bile çalarım (kğiçalacam)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 kingpin mesela rhcp yi bende severimde şimdi wjsel açıdan düşün adam/bayan şimdi böle yumuşak yumuşak çalıo birden bateriler, filan girecek şok olacan olmayacak. geçiş biraz sert olacak :) RHCP yönetir zaman zaman, şimdi rahat şeyler düşünmek lazım hatta ben diyor muyum ikiyola kiss - god gave rock n roll to you u çalar mı diye? Bill & Teds bogus Journey adlı filminin final parçasıdır. lay lay lom - keanu 19 luk biridir bu filmde 1992,3 filan olsa gerek. Video oyunu bile çıkmıştı, amiga da. edit: şarkı adı eklemesi [Bu mesaj mexinth tarafından 12 June 2003 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 En azından çalan parçanın grubunu biliyorum be mutlutum ama getiripte onun da en .oktan parçası çalınmaz ki [bana göre dandik] en azından bir losing my religion iyi giderdi :)[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 dresquin açıkçası sölim sen de çıkınca kapatıyorum radyoyu .. cins cins parçalar çalıyorsun :)[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Peter, Paul, and Mary - Puff The Magic Dragon ambiansa süper giderdi mesela puff the magic dragon .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 herkese iyi geceler kitap okumak zorunda hissediyorum kendimi dresquin tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ayrica kingpin, keske ben cikinca da kapasan radyoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 *!Resurrection büyüsünü kullanır*[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: ikiyol, 12 June 2003 02:16 tarihinde demiş ki: ayrica kingpin, keske ben cikinca da kapasan radyoyu hay hay ..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Hm Luna güzel çalıyor..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bence de ikiyl iyi çaldı dres e katılıyorum. Yaramaz çocuklar gibi her şarkıya boh atana da ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ne alaka ya sadece eleştirdim bok atmadım ki.. [biraz objektif olmayabilir ama idare eder][hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Bunun geçen seferine yazdığım bir cevap vardı, kilitlendiği için gönderemedim. Çıkmakta durumundaydım, burdan devam etmekte yarar gördüm ; "Şimdi arkadaşım, ben sana özel bir şey yazmıyorum, senin yazdıklarınıda üstün körü okudum tamamen. Bu mesaj genel bir mesajdı ve ben senin üzerine tartışılan konu ile ilgili bir laf etmedim. Sen direk quote ile kendi üzerine alınıp, tek tek cevap yazmışsın. Yazma diyorum, gene gelip bana cevap yazıyorsun. GENEL ÖNERİ SUNUYORUM ARKADAŞIM PEPELEK RADYOYLA İLGİLİ BİR TOPİC'E. Son mesajımdı bu konuyla ilgili, çıkıyorum. Bana bir mesajınız varsa özel mesajı kullanın, mümkünse sadece benim dediğim şekilde radyoyu kullanmaya çalışanlar alınıp, cevap yazsın. Ben yaptım diyorsanızda yarın cevabımı yazarım size, şimdi ses gelmiyor diye abanmayın. Çıkıyorum. İki dakka mantıklı olun ya, dolma parmak sana emanet ediyorum ha" demişim, iyide demişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar