Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Buluşması...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nargile icmem ben ama gelirim:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
oo ii ii güzel olcak :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
bi süpriaz yapabilirim bakalım size[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
yani bu is oluyo hm hos güzel ama ne kadar sulaliym yanıma heehe sonra baskaseyler yaparmiyiz program nedir tam olarak ben bi kavunlu cekerim kendime bide bi arkadasa[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
clan? klan? (alakasızım sdce clan diye bi yer de mi var diye sordum)[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Mesaj tarihi:
AHHAHAHAH (radiodan süper cevap geldi dayanamadim)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
Listeye ekleyin benide bakim...[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Kral belli 2. kim 2.?
Saeros, 02 Şubat 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
sevgili günlük, bugün paticik'te "günlük" diye bi topic gördüm, girdim hemen, post kastım.
---------------------------------------------
Aramil İlphukiir
  • Yeni Oluştur...